Boka mer saker
 
 
Jag har varit ute och gått med min vän Maria, när vi kom tillbaka till bilen kom solen och det var så härligt. När jag går med mina vänner och pratar är det som tankarna kategoriseras upp och allt känns så himla bra. Motion, prata med en vän, se solen och få vara ute. Underbart! Något jag kommit fram till sista tiden är att jag behöver mer att göra och inte säga nej lika mycket till att våga göra flera saker på en dag.
 
Förra året var jag lite låg och hade svårt men det, men nu ser mitt liv annorlunda ut. Nu känner jag mig piggare igen och behöver mer att göra och inga barn som är beroende av mig. Så jag tränar på att boka in mer saker, träffa mer människor och fylla mina dagar bättre med jobb till bloggen osv. Jag känner att jag mår mycket bättre då, planera mer och boka mer. För väldigt många människor jag träffar är det tvärtom, de flesta jag pratar med har för mycket att göra och känner sig stressade och är i den den situationen som jag var förra året. Men nu har jag kommit till det andra läget att istället göra mer igen, annars blir jag låg. Jag är en ganska rastlös människa i grunden, men jag behöver hitta ett mellanläge.
 
 
Så nu har jag gjort en massa åtgärder som gör att jag mår bättre och det känns så himla bra. Det är svårt med balans men jag är glad att jag oftast känner vad jag behöver och att jag har en man som lyssnar, en familj, ni som läser och mina vänner. I vilket fall blir man lycklig av solen, det känns lite vårkänslor ute hos oss idag. Jag längtar till allt pysslande i trädgården. 
 
Nu ska jag ta och umgås med Kalle lite som bjudit på en god köttfärslimpa 
 
Ha det fint, tack för att ni läser och lyssnar
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Susanne

Hej.
Jag är där du var förra året. Varit hemma sen November och är så himla infektionskänslig. Haft förkylning, lunginflammation och magsjuka på kort tid. Men jag blir så hoppfull när jag läser vad du skriver. Jag ska tillbaka till jobbet 50% imorgon och hoppas att jag lyckats vända allt under tiden jag varit hemma. Tack för en mycket fin blogg. 🤗

2019-02-10 // 15:53:39

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0