Att fortsätta på den där tidningen
 
 
Jag vaknade upp idag med så mycket ideer, jag tror mycket av det jag gått och funderat på sista tiden börjar lägga sig i fack och jag börjar kunna kategorisera upp hur jag ser på framtiden som influencers och mitt jobb. Det finns så mycket möjligheter och detta är ett jättekul jobb även för en 45 åring, det finns mycket att utveckla även om man inte är 20 år och ung bloggare med karriär och små barn. 
 
 
Bloggen ska uppdateras och bli proffsigare. Jag vill ha den lantlig, fin, personlig osv men utvecklas. Kommer ni ihåg att jag skrev för mer än ett år sedan HÄR att jag ska skapa min egen tidning. Jag har ju en stor Hus och Hem blogg, vi är som en egen tidning. Ni är många men jag har inte orkat och velat utveckla den så snabbt. Jag har inte tagit in så mycket hjälp osv men jag ska göra det nu. Jag är lite trög med vissa saker 🙂
 
 
 
Jag har så mycket ideer och jag vet hur jag vill ha det och jag vet vad ni saknar. Man säger att ska man överleva som influencers så måste man satsa och det har jag gjort men nu är det dags att kliva upp ett snäpp till. Nu ska vi ge Fyra årstider lite kärlek och så har jag mer tankar och mer på gång. Jag ska fortsätta vara jag och dela med mig av mitt liv och mina tankar. Sedan utvecklas jag också och ändrar mig, men jag lovar att jag stå för allt jag gör och skriver och vill dela allt som jag brukar.
 

 
 
Har ni önskemål om vad kan bli bättre på bloggen så skriva gärna, jag är själv medveten över många saker men det är roligt att höra vad ni känner och tycker för det är ni som ska läsa.
 
Kram Lotta 
 
 
💗
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Katarina

Hej smulan!
Å nä jag älskar ju din blogg precis som den är så jag kan inte komma på nåt att förbättra...
Däremot ska det bli spännande att se vad du hittar på...jag skulle vilja hotta upp min blogg lite också och ändra så den blir bättre...ska nog också börja fundera på att ta in professionell hjälp. kram vännen och heja dig...

2019-02-20 // 08:57:32
URL: http://sallyshus.se
Agnetha

Vad det ska bli roligt att få vara med och se hur du tar bloggen till nästa nivå. Tycker om din blogg som den är men alltid kul med förändring. Jag tycker det är kul med fina mat och bakbilder ibland. Inte en ren matblogg men nån gång ibland. Och få lite tips på nya recept. Sen hoppas jag du snart hittar din stuga så vi får följa med på den resan. Heja dig Lotta!

2019-02-20 // 09:53:47
Joanna

Jag gillar din blogg som den är - men jag får scrolla väldigt långt mellan inläggen då jag läser från datorn. Men jag tycker om att du delar med dig av vardag, tankar och massa inspiration! Ska bli spännande att följa vad som händer nu med bloggen.

2019-02-20 // 12:12:16
Razzy

Hej, Gillar din blogg supermycket och det ska bli jättekul att se hur du hottar upp din blogg till nästa nivå, gillar din trädgård och ser gärna mera tips om växter och hur du odlar. Kram Eva

2019-02-20 // 12:24:48
URL: http://www.villaytterby.se
Jennie

Älskar din blogg,så mycket härlig inspiration.
Vad kommer den fina lampskärmen ifrån.
Kram Jennie

Svar: Den är köpt på Billa gård men jag tror märket är PR ram 😄 kram Lotta
Fyra årstider

2019-02-20 // 20:48:18

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0