Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerHur startar man eget företag?
Annonslänkar Afound, Ellos
 
En av de saker ni mailar mest om är hur man vågar och kan starta eget företag. Måste man ha mycket pengar på banken innan man börjar osv ? Ibland behöver man extra mycket push när man går i tankar att starta eget så jag rekommenderar att du tar kontakt med företagscentrum i din kommun. De hjälpte mig att utveckla min ide, hur jag skulle ansöka med papper osv och de gav mig energi att våga gå vidare. Jag har skrivit om min resa från jag startade eget HÄR, men du måste scrolla långt ner.
 
I min familj hade vi inte stor erfarenhet av eget företag, jag kommer från en arbetarfamilj som det heter. Min pappa däremot har alltid varit lite galen och hoppat på saker så jag har kanske lite gener efter honom. Han sa en gång till mig en viktig sak " Håll dig till konceptet" Gör din grej och tro på den. Det har jag försökt att göra även om man ändrar sig. Sedan hade inte jag något stort startkapital, men jag hade redan ett heltidjobb på förskolan och hade inte räknat med att få så mycket jobb, men så fort jag startade eget så fick jag mitt första uppdrag som gav mig råd att köpa en systemkamera. Jag började ta uppdrag men det jag framförallt gjorde var att själv ta kontakt med människor och börja fota reportage fast jag inte kunde. Att börja att våga göra någonting som är svårt och lite läskigt är ett måste. Allt eftersom jag tjänade pengar så kunde jag köpa skrivare, tog revisor, köpte kamera osv. I alla företag kan man ju inte det, men jag behövde ingen större buffert för att starta och jag lärde mig med tiden och får lära mig nytt hela tiden. 
 
Ta med dina tankar, skriv ner dem och besök företagscentrum. Att driva eget företag är inte alls svårt, det svåra är att ta klivet och sätta bollen i rullning, men när bollen väl rullar så upptäcker man att man lär sig under tiden. Ingenting gör sig av sig självt, man måste hela tiden ha drivet att skapa för att tjäna pengar och komma vidare. Det som fungerade igår, kanske inte fungerar idag, men det är det som är så roligt. 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 En bok att skriva sin mål och drömmar i HÄR 
 
Anslagstavla HÄR
  

Fina jackor i grått
Annonslänkar Ellos mfl
 
Men kolla vad snygg! Jackan som jag har i svart finns nu även i grått HÄR. (fåtal kvar) Skulle gärna vilja en grå med vita sneakers till i vår. Tips till er, jag ska sparar pengar till min stuga 🙂
 
 
Sneakers HÄR
 
 
En annan grå jacka som jag tycker var bra pris på och supersnygg var den HÄR från Vero Moda, finns också i fler färger. Sneakers, tunnare jacka och jeans, det är min melodi. 
 
 
Nej nu ska jag skicka bilder till Tyskland, min agent har sålt lite vårbilder
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Träffat släktingar
Annonslänk Newport
 
Idag blev det inte mycket gjort, men vi har haft det trevligt och mysigt med våra släktingar och umgås med människor och de närmsta är viktigt. Tack för alla era kommentarer om hur jag tänker, ni gillar när man är personlig och det gör mig glad. Jag gillar att tänka med er. 
 
Min Kalle har jobbat så mycket sista tiden. Ni brukar undrar vad han gör och han jobbar med flygplan på SAAB, men nu är han ledig och ska vara med mig i tre dagar. Längtar, längtar efter våra vänner i Påläng som vi inte kan träffar så ofta och det är första gången som vi nu åker upp til Norrland tillsammans till dem. Så kul att bloggandet och min fotografering har lett oss till nya vänner runt om i Sverige. 
 
Keramikvas HÄR 
 
 Ha det fint!
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Titta , drip har kommit i lampfot HÄR 
 
 
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0