Ni är fler än 6000 i snitt om dagen
 
 
Jag har snart bloggat i 11, 5 år och ni är fler än någonsin. Just nu mer än 6000 om dagen. Jag själv känner mig lite tråkig när jag är sjuk men ni tittar in och läser och jag hoppas jag kan inspirera på olika sätt. För mig är det skönt att det finns många som jobbar som influencers nu, det gör mig och mitt yrke inte lika konstigt. Jag behöver nästan aldrig förklara längre vad jag jobbar med , nästan alla har hört ordet influencers.Jag är inte längre så speciell för nu finns det så många, det är skönt tycker jag. Nu kan man jämföra mig med många andra och då tror jag att jag sköter mig rätt så bra 🙂
 
Jag blickar tillbaka ofta och tänker hur krokig vägen var hit men så mycket jag lärt mig. Jag har lärt mig att gå min egen väg och stå på egna ben och att driva den här bloggen helt själv som jag vill och det är jag extra glad över. Jag har inget "stall" bakom mig, jag gör som jag vill och jag har lärt mig allt själv. Jag försöker skriva, visa och vara som jag är. Jag tycker om att visa vackra bilder men jag vill också visa att jag är som du. Ibland stark och ibland svag. Ibland flyt och glädje och ibland mycket jobbigt att ta tag i. Jag vet att när man visar hela livet så blir många omtänksamma och snälla emot en och är med en  även när det går bra. Jag vill inte ha bråk här inne. Jag vill inte vara märkvärdig eller kaxig och katig. Jag vill bara ha en blogg där vi accepterar och respekterar och tar hand om varandra. Jag avskyr bråk och konflikter och skulle aldrig skapa bråk med någon. 
 
Idag börjar mina provsvar trilla in. Det är spännande för jag tror ju själv att det kan vara problem med sköldkörtel. Två prover är tagna som visar att det inte är något fel, men jag har läst på att man måste ta fler och bredare och därför var jag och gjorde detta själv. Ytterligare ett tecken på sköldkörtel , det är torr och fnasig hud. Men vi får se, det kan vara något annat jag bär på. Jag har inte Borrelia för er som funderat på det. Jag har även fått rosacea i huden efter en tids stress när Elin var sjuk så jag måste smörja ordentligt.  Jag är inget bra på sånt, jag glömmer bort alla de där måstena. Min hud har ju varit så fin när jag började med lchf kost och mindre kolhydrater och socker, men nu är det något fel på mig och det syns även på huden. 
 
I vilket fall kan man ju sätta smink i huvudet och fixa håret och se ut som en stjärna om man vill 😉 eller så kan man också visa ett fota så här och få vara som man är. Jag vill vara båda.
 
Kram Lotta 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Helena

Fina Lotta! Jag är en av de 6000 och brukar inte kommentera så ofta. Men jag läser alltid. Vad jag tycker om med din blogg är just att du delar med dig av alla sidor av ditt liv. Både inredning, mode och liknande men även att du delger oss när livet är tufft. Att det finns ett djup och inte bara yta. Det krävs styrka för det och du inspirerar oss och vi känner med dig. Hoppas så att du ska bli bättre snart. Kram!

2019-12-11 // 10:02:35
Sallys hus

Du är grym vännen <3
Hoppas du blir bättre snart.
Vet exakt hur pissigt man mår när sköldkörteln spökar... 19 år sen min blev lite trasig...
Men med bara ett litet piller om dagen blir man som ny igen <3
Kraaaaaaam

2019-12-11 // 10:04:20
URL: http://sallyshus.se/
Annika

Bästa du ...
Älskar dig och din blogg å har nog varit inne här i minst 10 år nu ... galet va tiden går ... men jag hänger på ... å följer med glädje din vardag i med å motgång men hoppas verkligen dom hittar vad som skapar dessa problem för dig....
STOOOOR Kram

2019-12-11 // 10:06:12
Agnethe

Härliga du.

2019-12-11 // 17:18:25
Malin

Du är så fin oavsett.
Jag älskar din blogg, just för att du kan visa båda sidor.
Hoppas du snart vet vad som är fel och kan få hjälp mot det.
Kram

2019-12-11 // 22:26:00
URL: http://pillris.blogg.se
Lovisa

Det är så befriande att du är ärlig, mänsklig och bjuder på dig själv. Kram!

2019-12-12 // 05:30:14
URL: http://www.inredningbycadla.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0