Du är redan hel i allt som är du
 
 
Det har varit ganska mycket fram till nu. Jag har ju ändå massa tid och pyssla och fixa ärenden när jag vill men jag tänker även på er. Hur man ska hinna, hur man ska hålla ihop? När jag var yngre och barnen var små så gjorde det man det lättare,  men nu ser jag och känner många över 40 som inte gör det längre som inte orkar hela vägen. 
 
Jag älskar jul, det gör jag men det blir lite mer att göra även om det mesta är väldigt roligt. Den här sista veckan före jul har de senaste åren var lite tuffa för mig efter Elins cancer har jag inte orkat med som förr. Den här veckan  har nog ändå varit till den bättre än åren innan. Kroppen minns så mycket och hjärnan funderar hur ska det bli i år? Så jag har lagt ner väldigt mycket som jag gjorde förr för att orka, för jag inte tycker vissa saker är lika roligt och för att göra mer av det som ger energi. 
 
Jag känner mig också mycket bättre än det varit de senaste veckorna och jag ser fram emot de här semesterdagarna med Kalle. Gud det ska bli så mysigt. Vi ska vara både i stugan och hemma och jag börjar även längta efter att bjuda lite folk igen, någon dag i alla fall. Ibland känner jag mig lite tråkig. Jag vill gå promenader, vara hemma eller i stugan, jag kan åka iväg på något någon gång men sedan är jag nöjd. Jag är nöjd för det är liksom det jag klarar av just nu och så får det vara. Jag är så van att alltid varit ett yrväder med så mycket energi och alltid ha något på gång men jag är inte hon längre inte varje dag i alla fall. Ibland har tusen järn i elden och då får det vara så, då far jag runt och fixar och donar och vill så mycket men då låter mig även få vara den Lotta också. För jag vet att det kommer så många andra dagar när det inte är så.  
 
Jag läste några ord från Malin Berghagen häromdagen och de var så talande för mig "du är redan hel i allt som är du, i din glädje och i din sorg" Det är okej att vara precis som man är . I början ville jag så gärna tillbaka till hon som jag var då, men jag har kommit till en punk att det är ok att bara vara som jag är nu. Att acceptera är svårt i början när man bara fram till 40 haft flyt i livet även om jag kämpat för min väg. Men sjukdomar kan jag inte ändra på, jag kan bara omfamna det som hänt och hände och säga att det är ok Lotta att du är här nu och du är hel som du är, både i din glädje och i din sorg. Att få fira jul med alla i familjen kan inte vara något annat än glädje, jag är så lycklig för det. 
 
Kram Lotta 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Jenny

Vi känner samma du och jag Lotta! Orkar inte heller som förr men tänker inte slå på mig själv för det. Njuter av det jag orkar/hinner! Om 10 år kommer man orka ännu mindre... Kärlek till dig!

2019-12-23 // 10:45:07

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0