Jag mår mycket bättre
 
Annons Campadre
 
Det känns som livet kommer tillbaka lite igen, Pronaxenet hjälper. Hallelulja jag mår så mycket bättre, men såklart får de utreda på tisdag vad det är jag bär på. Det har varit mycket sjukdomsprat här på bloggen och det är tråkigt men när man inte ens kan sitta vid datorn 5 min så har man ju undrat vad som händer i hjärnan. 
 
 
Jag springer lite ut och in här i stugan idag, det blåser så mycket nu så då gick jag in för att tipsa er. Campadre har fyllt på alla kategorier nu får att ni ska hitta fina julklappar. Till hushållet finns massa fint HÄR och här finns julklappar som grytor, hushållsapparater, porslin m.m Min gryta är från Campadre och den står alltid på spisen för den är snygg som den är, finns HÄR
 
 
Jag har beställt nya skidkläder som jag ska visa framöver, de finns tex under kategorin sport och dam och herr HÄR . Jag har ju ökat några kilo denna höst när jag tyvärr mått dåligt från och till, men om de bara hittar felet nu kan jag börja springa igen, jag promenerar i alla fall som vanligt. 
 
 
Nu ska jag ut en stund igen, men jag vill inte gå upp i skogen för de jagar här ute nu. Det står jägare i tornen här ute. Jag får väl gå ut och bjuda dem på en kaffe ..hi.hi 🙂
 
 
Nu önskar jag er en fortsatt bra och en massa härlig energi. Är sååå glad att min äntligen kommit tillbaka lite. 
 
Kram Lotta 
 
 
För att bli medlem hos Campadre fyller du i din mailadress, du kan sedan välja hur ofta du vill ha deras mailutskick i din mailkorg. Medlemskapet är gratis och butiken har mycket fina märkeskläder och inredning till nedsatt pris. Med koden Fyra10 i kassan har du alltid ytterligare 10% rabatt. Jag köper mina saker som jag visar från butiken, men jag jobbar som ambassadör för Campadre och de har annonsplats här på Fyra årstider. 
 

VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Jul


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa


Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - höst
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - utemiljö
Stugan - vinter
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0