Vita luckor och trätak
Annonslänkar Kökets favoriter, Royal design, Campadre, Cubus
 
Det regnar ute nu , men jag har hunnit mycket här i stugan idag. Jag tar lite i taget, vilar ofta och tar tid på mig. Jag låter livet få ta lite mer tid just nu, jag jobbar lite mindre och försöker att inte titta så mycket i mobilen osv
 
Vi har kommit iordning här rätt så bra nu, det känns bra. Visst finns det massor mer vi behöver fixa men vi kan börja landa lite nu. Tex har vi ett pytteliten frys, så jag behöver köpa en frys och kyl framöver som vi kan ställa i hallen. Vi vill ju ha kräftor, svamp, kunna baka bröd osv och få plats i frysen. 
 
 
*******
 
Min matta gammal, men liknande finns här 
 
 
Kaffebryggare här, brödrost här, gryta här, assistent här 
 
 
Nu ska Kalle och jag ta lite plockmat här, vi äter det väldigt ofta men det är ju så gott och lätt att göra. 
 
Ha en fin kväll fina läsare, ni är guld värda
 
Kram Lotta 
 
💗
 
*************
 
Hos Campadre finns alltid olika kampanjer, med koden Fyra10 har du alltid 10% extra rabatt HÄR 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Åsa

Vad fint ni har det i stugan. Jag är lite avis på er som har en året runt stuga vårt sommarhus är ju just ett sommarhus. Men vi har ju fjällhuset men det ligger lite långt bort då så det blir kanske max 3-4 besök om året 😁.

2019-08-15 // 20:50:36
URL: http://www.asasblogg.com
Carina Gustafsson

Hej!
För en tid sen frågade jag vad du tyckte om din kaffebryggare. Det var innan ni köpt sommarhuset, så då hade du inte börjat använda den. Vad tycker du nu, när du haft kaffebryggaren ett tag? Jag har redan smeg brödrost i ljusblått och skulle gärna vilja köpa kaffebryggaren i samma färg. Men i de recensionerna jag har läst har den inte fått bra betyg. Kaffebryggaren är ju rätt så dyr så då vill jag ju att den ska vara värd pengarna.

Svar: Hej, jag håller med att den inte är tillräckligt bra för det priset. Kaffet blir gott men det är svårt att hälla i vattnet för locket går inte öppna ordentligt och den piper en del. Annars helt ok. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-08-15 // 23:00:45
Klara

Hej,
Vad exakt är plockmat? Låter smidigt förklara gärna. Tack tack. Härlig blogg!

Svar: Hej, ingår var det serranoskinka, rostbiff, marmelad, ostar, tomater, kex men vi brukar ha massa olika beroende på vad vi har hemma. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-08-16 // 09:08:46
Sara

Det ser supernice ut!

2019-08-16 // 09:31:23
URL: http://www.norhentreprise.dk/
Linn

Hej Lotta!
Har läst din blogg så länge, 10 år är det iaf. Jag saknar så dina inlägg om kost, hälsa och motion. Nu efter sommaren behöver jag ta tag i mitt sockersug igen och jag läser dina gamla inlägg om lchf, träning och välmående. Blir så inspirerad av din resa.
Skulle så gärna läsa mer om hur allt detta är för dig nu. Hur du lyckas fortsätta och hur du äter och mår. Du är en stor inspiration för mig. Kram!

Svar: Hej, jag har inte tränat i sommar. Jag jobbar i mina trädgårdar och sliter ganska hårt och mer än så har jag inte gjort. I höst måste jag börja gå på gymmet och springa osv Maten är precis som vanligt men jag har ätit ganska många glassar. Idag har tex inte ätit frukost och inget speciellt till lunch så vissa dagar lite intag , det som jag kallar fastaFörsöker att äta så lite kolhydrater som möjligt osv. Så länge jag håller vikten är jag nöjd och det gör jag. Kan ha alla mina kläder som jag haft de senaste åren osv Jag har ju en posttraumatisk stress i botten så vissa dagar pressar jag mig inte, har varit mycket trött i sommar efter grävt, kört singel, fixat sandstrand , klipper gräs, trimmar osv så det har räckt mig. Jag har däremot fortsatt med mina promenader. När det blir mindre trädgård kommer jag cykla, springa, gå till gymmet och promenera. Kram Lotta 🌸🌸
Fyra årstider

2019-08-16 // 16:28:17

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0