Ögonbryn, loppis och lite annat
Annonslänkar Bubbleroom
 
Lite ärenden i Linköping idag, älskar Linköping och tillräckligt stort för mig. Förr saknade jag en del roliga blomsterbutiker men nu tycker jag att det mesta finns som jag gillar. 
 
 
Har varit hos bästa P.A.U.S och fixat ögonbrynen, de har haft lite semesterstängt men öppnat nu igen. Anna som äger P.A.U.S har även öppnat en webbshop för inredning och säljer även i butiken, den heter Kapstenbostaden . En mycket härlig och kreativ kvinna som jag tycker om. I höst vill jag boka behandlingar igen. Älskar krypa in och unna mig lite spa då. 
 
 
Sedan var jag och fixade mina naglar på ett nytt ställe för även min bästa Amanda i Mjölby har haft semester. Blev inga bilder på naglarna men de blev fina. Kör superkorta nu eftersom jag tagit sönder dem. Jag har även köpt mitt favoritkaffe på Teboden. 
 
 
Visst ser man lite piggare ut med fina ögonbryn?
 
Men nu är jag hemma igen efter också varit på loppisen NU&Då i Mjölby. Jag blir så trött av sociala kontakter, de räcker med att göra naglar och prata med människor i affärer. Ibland blir jag mörkrädd för mig själv hur låg energi jag har i sådana här sammanhang. Är jag hemma och jobbar tungt i trädgården blir jag ju aldrig så här, nu känner jag mig bara helt slut. Jag känner inte så mycket just då i affärerna, men några timmar efteråt blir jag helt väck.Jag har så vissa dagar fortfarande, de kommer och går. Bara acceptera och är så oerhört tacksam att jag kan jobba som jag gör. I vissa perioder känner jag ingenting , men sedan kommer det tillbaka.
 
 
 
På loppisen köpte jag mig även en korg att plocka svamp i, kruka, ljusstake, en låda , böcker och några bilder och så skrivbordet som jag visade igår och ligger i bilen och ska bäras in när Kalle kommer. Nu måste jag dricka kaffe får vi se om jag orkar hålla mig vaken eller gå ut till sjön, solen lyser nu igen 🙂
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Lotta gillar...
 
Snygg höstkappa HÄR eller snygg stickad kjol HÄR
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Inga-Lill Gunnarsson

Hej vilken gosig bild på Findus och dej. Jag är en riktig kattälskande farmor o mormor kram Inga-Lill

2019-08-08 // 21:00:19
Carola

Känner igen mig sååå när jag läser om hur låg energi du får i sociala sammanhang. Har själv blivit likadan efter några tuffa år. Man blir liksom totalt dränerad❤️Men viktigast är ju att man själv accepterar och lär sig hantera sin högkänslighet❤️Tack för en fin blogg och att du vill dela med dig av vad som händer i ditt liv🤗// kram från en som läser din blogg varje dag men är lite dålig på att ge respons😉

2019-08-08 // 23:50:02
Linda

Blev nyfiken, vilket är ditt favoritkaffe?

Svar: Irish Creme som jag blandar med vanligt kaffe, supergott! Kram Lotta
Fyra årstider

2019-08-08 // 23:55:42
Annelie

Jag är nästan likadan. Jag blir "bakis" av socialt umgänge. Att gå i stan o handla, då blir jag mest trött i huvudet. Att träffas och umgås, DÅ blir jag "bakis".
Men som dig, på hemmaplan finns all energi i världen. Jag tror (vet inte) att det ligger lite social"fobi" bakom.
Jag är så glad att självskanning uppfanns. Slippa stå i kö och vara trevlig, haha.

Håller med om ögonbrynen! Snygga!

Svar: Hej, jag har ingen social fobi, jag har haft posttraumatisk stress efter min dotters cancer vilket gör att min hjärna varit på högvarv i många år och orkar inte intryck. Det gör att jag inte klarar av allt som jag önskar. Jag blir också bakis, behöver ingen alkohol alls :) Skönt att du också hittat det som du mår bra av, man lär sig för orka med. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-08-09 // 07:25:30
URL: http://www.annheda.se
Måddan

Kul att du hittat fynd 😇👍 alltid kul att fixa å dona

2019-08-09 // 13:47:59
URL: http://hogvolen.blogg.se
Annica

Känner igen det du skriver om att inte orka med statsbesök, att va social osv .
Jag bor på landet och åker in till stan då jag verkligen måste . Läkarbesök , tandläkaren , optikern osv . Kan inte köra bil pga nackbesvär så det blir ATG åka buss och det blir långa väntetider i stan innan bussen går hem igen .
Förr ville jag gå runt och shoppa på stan men nu klarar jag inte det varken kroppsmässigt eller energimässigt . Reagerar på alla ljud som är i stan och inne i butiker och gallerior. Känner av att det blir jobbigt med alla intryck av massor av människor i rörelse . Jag blir helt vimmelkantig ibland av allt runt mig i butiker osv .
Har kraschad kropp och har fibromyalgi .
Längtar bara hem till tysta lugna landsbygden när jag är i stan .
Hemma i trädgården och i växthuset kan jag odlingspyssla i min egen takt och få grön rehab . Har jag en bra dag så får jag något gjort , och har jag en dålig dag med för mycket värk då behöver jag inte ha pressen på mig att göra något .
Hoppas du också är försiktig om dig .
Kram Annica

2019-08-12 // 15:36:07
URL: http://odlingslyckanstradgard.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0