Bara vara
 
Annonslänkar Gina tricot
 
Jag har sovit länge idag, behöver all sömn jag kan få och känner mig alltid så mycket gladare och piggare när jag får sova mycket. Blir jag trött på dagarna ska jag börja med att gå och lägga mig då också, har många vänner som sover en stund på dagen och säger det är så bra.
 
 
Idag känner jag mig så pigg och glad och Philip och hans kompis är fortfarande här och plockat ännu mer svamp. De vet att kantareller går att sälja. Philip har så mycket driv i sig, vi ganska lika om man säger så även om jag lungnat ner mig en del.
 
 
 
I sovrummet har jag möblerat om och ställt sängen på sidan istället, trodde inte den skulle få plats och att det skulle kännas trångt, men det blev bättre och då kan jag sitta med skrivbordet utmed fönstret och se sjön. Det blir så bra! Det är ganska mörkt här inne nu men det kommer bli ljust och fint när jag får in ljusa tapeter. Taket har vi tänkt att behålla men det skulle bli ännu ljusare som vitt. 
 
 
Jag har precis kokat lingonsylt och efter lunchen ska jag ut i trädgården. En dag när jag bara är. Älskar dessa dagar!
 
 
Nu blir det lunch på bryggan 
 
Kram Lotta 
 
 💗
 
 
Söt prickig  klänning HÄR och så snygg långkofta HÄR 
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Åsa

Ja det blev ännu bättre med sängen på den ledden. Man får trixa lite när man inte har så stort. Jag funderar fortfarande på min säng i sommarhuset, skulle vilja ha någon slags sänggavel, kanske jag gör en själv får tänka lite till. ♥️Mvh Åss

2019-08-25 // 16:42:11
URL: http://www.asasblogg.com
Yvonne

Blev mycket bättre med sängen så! Vi målade vårt furutak vitt, och det blev en väldig skillnad till det bättre! Önskar dej en fortsatt bra dag!

2019-08-25 // 16:51:17
Marie

Blev jättefint med sängen åt det hållet!

2019-08-25 // 17:04:36
Madeleine

Det skulle var kul med en bild hur det blev när du möblerade om i sovrummet!

2019-08-25 // 17:16:36
Annika

Skulle vara fint om ni laserar taket vitt. Då ser ni ju fortfarande trädets struktur och ändå får mer ljus. Mvh Annika

2019-08-25 // 17:38:08
Annelie

Blev ju supermys med skrivbordet i sovrummet. Nu kanske ni inte behöver böja er lika mycket när ni ska gå och lägga er? En tupplur på dagen är bra för magen ;-)

2019-08-25 // 18:28:57
URL: http://www.annheda.se
Milla

Blev superbra med sängen - tänkte när jag såg din tidigare bild att det var synd på fönstret och det är väl mer feng shui att ha energin fri just där... Har själv snedtak hemma o fick specialbeställa gavel i lägre mått.
Jag är avis på sömnen, mitt största problem just nu då det bara blir drygt 6 timmar om nätterna med många vakenperioder. Östrogenbrist sucks!
Kram Milla

2019-08-25 // 21:11:07
Anna

Gud så mycket svamp ni hittat.. Och så mycket bättre det blev när sängen inte täcker fönstret och du kan se ut genom det när du jobbar 🙂

2019-08-26 // 03:54:58
Anlis

Hej!
Jag vet precis hur det är att få veta att det man gör inte är tillräckligt bra. Nu är jag pensionär och har äntligen förstått att man inte kan vara allas favorit men huvudsaken är att man tror på sig själv och med åren blir man mer och mer "tuff" och bryr sig inte om alla som är avundsjuka på att någon har det bra. Jag förlorade min allra bästa barndomsvän för ett halvår sedan, hon gick bort i cancer, vi hade varit kompisar sedan 7 års ålder och nu är jag 70 år. Har känt mig ledsen och lämnad men nu börjar jag att tänka på allt kul vi haft genom åren och det hjälper en del. Kram till dej från mej!

Svar: Hej
Jag har också kört på och inte brytt mig särskilt mycket genom åren, jag hade aldrig kommit hit annars om jag lyssnat på allas åsikter. Ibland faller man, efter min dotters cancer är ibland min kropp och hjärna trött och jag är trött på att se allt skit en del skriver. När man tom. får hotbrev blir man ledsen. Men nu är jag starkare igen och därför lättare att berätta för er. Tack för dina kloka tankar. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-08-26 // 17:01:16

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0