Elcykel i vardagen
 
Annons Bixia
 
Elcykel säger jag bara, hur bra är inte det! Jag har inte varit så insatt men jag har nu förstått att man behöver ju inte ha elen på om man vill 🙂. Om man nu använder elen blir man ändå varm och får minsann trampa på ganska rejält men det går ju såååå mycket lättare. Älskar min elcykel som jag köpt av Bixia, min första cykel jag köpt som vuxen, jag har bara haft min lilla ungdomscykel innan.
 
( Cykeln är betald privat, men ett visningsex från kontoret, reklamen är däremot ett samarbete med bästa Bixia) 
 
 
I min stuga är det så vackra vyer att upptäcka och 2.8 mil gick minsann undan med elcykel och när jag kom hem så var bara halva batteriet använt. Toppen! Om jag uppfattar rätt så kan jag köra minst 5 mil, vilket är mycket, jag skulle kunna cykla till stugan om jag är hemma och klara av det på en ganska bra tid. 
 
Om 1 procent av bilåkandet i Sverige förs över till cykel minskar bensinförbrukningen med 55 miljoner liter per år, vilket motsvarar minskade kvävedioxidutsläpp på drygt 22 300 ton.
 
 
Mer än en tredjedel av svenska folket skulle kunna tänka sig att köpa en elcykel. Det visar en Sifo-undersökning som gjorts på uppdrag av Svensk Cykling.
 
 
Nu kan jag ta min elcykel som är laddad med förnybar el i stugan och åka till affären och handla, den ska få följa med på olika utflykter osv och jag tänker om man bor nära sitt jobb så måste det vara toppen att faktiskt kunna ta cykel till jobbet. Jag som vill motionera mer i vardagen ska försöka ta mig ut med min cykel så ofta jag kan. Ja den är ganska dyr, det kan jag hålla med om, men man tar sig väldigt långt på en timme och om man som mig bara räknar med att köpa en cykel i sitt vuxna liv så kan den få kosta lite. Kan du istället ställa bilen så tjänar man in kostnaden istället för bensin osv och gynnar miljön.
 
 
Om du är Bixiakund kan du nu få rabatterat pris på en elcykel genom ett samarbete som Bixia har med Intersport, samma som jag fått. Logga in HÄR på mina sidor för att ta del av erbjudandet. 
 
Vill du bli Bixiakund kan du alltid kontakta dem för hjälp av byte av elavtal . Vill du som jag ha förnybar el, sol, vind, vatten ( jag har ingen rabatt på el för jag gör reklam, bara väldigt nöjd kund) så bara säg till om det. 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0