Lite bättre i ryggen
Annonslänkar Mio
 
Jag går på tabletter och det funkar ganska bra, naproxen verkar vara lite drag i. Jag kom inte upp ur sängen först igår men efter tabletter kunde jag vara uppe och gå. Sedan gör jag övningar så jag hoppas min rygg känns bättre om några dagar. Det är en muskel som gör ont, som en knytnäve ungefär på höger sida lite högre upp i ryggen. Jag har tydligen kastat sten som gjort att jag fått ont 🙂 
 
 
Om jag klarar av det så har vi lite visningar idag, privat och offentliga.Vi har en förhoppning om en ny stuga, som Elin blev förälskad i också. Sedan är det ju det där med priset. Allting blir så dyrt men det beror ju också på hur mycket det är att göra och vilket läge osv.
 
I vilket fall så ska jag försöka fota lite nya bilder till er snart så jag har lite mer att visa er. Kalle tog extra ledigt imorgon och då måste vi tömma uterummet helt för på torsdag kommer målaren. 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Fin grå trädgårdsmöbel här , vitt runt matbord här 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Maria Gunnarsson

Åh vad spännande med nya visningar! Ja priset får man ju beakta vad man får för pengarna :-) Vi som köpt och river och bygger nytt, känns som att vi har kastat x antal pengar i en container :-O och då blir det ju extra dyrt, men om huset man köper är "färdigt" och i stort sett redan som man vill ha då är det ju kanske värt att betala lite mer? Vi är iallafall färdigschaktade nu och väntar på att vår kontrollansvarige ska komma ut och besiktiga så vi kan gå vidare med gjutningen!

Svar: Ja det är några olika idag och vi får se lite, man kan ju inte få allt har man insett. Men om barnen också gillar stället är det mycket värt. Kram Lotta
Fyra årstider

2019-04-22 // 08:30:16
Karin

Vi letar också fritidshus eller helgboende och det är bara att konstatera om man inte kan betala hur mycket som helst för ett hus med vattenkontakt måste man göra kompromisser. Det har vi kommit fram till nu. T ex inte färdigt/optimalt med vatten/avlopp, lite sämre läge eller längre bort än tänkt från början, mindre hus, dåligt skick, norrläge etc. Du skall se att vi båda är med fritidshus snart :-)

2019-04-22 // 11:58:34
URL: http://vackertnaturligt.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0