Cava aperol och trädgårdsfix
 
Annonslänkar Mio
 
Både Kalle och jag har varit lite ledsna idag för vi inte fick huset med sjötomt som låg så nära oss, vi ledde budgivningen väldigt länge och sedan kom det någon och la över på slutet och så var det över på 5 min. Det människan hade bestämt sig för att bara göra upp affären på slutet och skulle ha det. Ja , ja nu blev det så dyrt så det var väl ändå tur att det inte blev någon affär. Nu siktar vi framåt och drömmen fortsätter. Den andra vann och hade mer pengar och så är det. 
 
 
Idag har varit en ljuvlig dag, jag har varit barnvakt och varit ute hela dagen. Vi har satt upp rabattkanter från Jem och fix, hämtat sten osv . Hade tänkt sätta häck också men vi får se om jag har tid till det i vår, blev dessa så länge. 
 
 
 
När Kalle kom hem så gjorde han Cava aperol, så gott. Cava, aperol och så lite sodavatten. Läskande och supergott i solen, sedan fortsatte vi greja i trädgården under tiden. Jag städade hönshuset och la på mer jord i landen m.m
 
 
Bricka här att ta med ut i trädgården
 
 
I höstas la jag i gamla löv och kompost i pallkragarna och på våren lägger jag i mer jord och så lite kompost med brunnen hönsgödsel. Inte för mycket gödsel bara. Snart dags att så, men väntar nog till början på maj. 
 
 
Dagen avlutades med sol i uterummet och plankstek med oxfile och blomkålsmoms. Så gott. 
 
 
Nu är vi lediga i 5 dagar tillsammans och det ska bli så mysigt. Kalle har tagit en extra dag. Imorgon blir det hemmapyssel och jobba i trädgården igen. Finns massor att göra precis som jag älskar.
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Tips
 
Gulligt porslin till bra pris, kopp här och tallrik här 
 
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Milla

Förstår ni blir lite ledsna. Det är energikrävande att buda, hoppas o vänta. Vi köpte lägenhet till sonen för nåt år sedan o backade några ggr vilket var tacksamt sedan då det blev en bra lägenhet till slut o överkomligt pris. Det finns alltid någon som tycks ha obegränsat kapital... hoppas en spekulant fallit från nu i alla fall 😄. Stor kram! ** Milla

2019-04-18 // 21:18:34
Tina ME

Nej så tråkigt att ni inte vann budgivningen men det väntar något ännu bättre till er runt hörnet. Det brukar vara så. Ha en fin påsk i er vackra trädgård! Kram //Tina

2019-04-18 // 21:38:39
URL: http://tiname.blogspot.com
Monica

Har ni lagt grus och gjort en upphöjning? Jag menar där vid trädgårdsmöblerna, med litet staket runt om. Har ni då lagt markduk under? Gillar grus och sten, haha, vi har en uteplats på landet i grus, den hade förra ägaren gjort, lite omväxling för annars har vi mycket gräsmattor också. Tyckte det var fint här där den ligger lite högre så där. Ha en fin påsktid nu och det är ju ett ljuvligt väder redan.

2019-04-18 // 22:20:49
Maria Gunnarsson

Fy ja vet precis hur tomt det känns när man inte vinner budgivningen, vi var med på några innan vi hittade vår drömstuga! Måste bara säga att Joelstorp Ängstugan var vi också och tittade på men för jättemånga år sedan, så det måste vara nya ägare på det efter det att vi kikade på det, för oss var det fel läge; för långt bort från där vi bor och för nära grannar :-) Limernäs kursgård ser annars trevligt ut, många får plats att bo där och man kan nog fixa till det så det blir riktigt trevligt :-) Kram/

2019-04-19 // 07:20:59

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0