Jag har lovat mig själv att våga saker
 
Ni brukar tycka om när jag skriver om och delar mina tankar men ibland så kör man bara på i livet har inte den tiden, för ska man det komma ut något från huvudet som är vettigt så behöver man skapa tid för sina tankar har jag märkt. 
 
 
Jag har jobbat på en massa innan jag skulle åka och har inte tagit mig tid att träna lika mycket, ut och springa tex som sätter igång bra tankar hos mig. Men när jag kommer hem från Frankrike ska jag lägga in mer motion i veckorna för jag kommer inte kunna gå på xfit lika ofta heller för jag har 8 bokade helger med roligheter istället nu.
 
 
Innan jag skulle åka den här gången så har det varit en del tankar hos mig. Att åka iväg själv med nattåg osv och flyga från Köpenhamn är kanske en vana för en del men jag har inte rest lika mycket sista tiden så det gör mig lite nervös ändå. Men jag har lovat mig själv att våga saker. Jag har lovat mig själv att utsätta mig för det som jag tycker är lite läskigt. Jag känner igen och jag har svårt att prata engelska men försöker ändå tänka hur svårt kan det vara?
 
 
Varje gång jag gör något nytt som ger mig lite hjärtklappning och gör mig lite rädd och nervös så växer jag som person. Jag blir lite stoltare över mig själv. När man blir stolt så vågar man mer nästa gång igen, man lever sitt liv och har fokus på sitt egna och vågar senare göra andra roliga saker som man inte trodde om sig själv. Hela mitt företag bygger på det, att jag utsatt mig för läskiga saker och vill jag fortsätta utvecklas så måste jag fortsätta göra lite obekväma och läskiga saker. 
 
Så mitt tips till er alla är att göra mer saker som ni är lite nervösa över och träna på nya saker. Det ger så mycket energi i livet när man väl har gjort det. 
 
Kram Lotta
 
💗
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Malin

Just så är det ju. Att komma ur sin komfortzon är ju lite jobbigt men för varje gång blir man starkare och vågar lite till.
Härligt !!

2018-09-08 // 10:03:54
URL: http://pillris.blogg.se
Mösstanten

Bra råd! Det behöver jag.

2018-09-08 // 11:31:24
URL: http://mosstanten.se/
Linda

Det är en viktig grej du belyser här. Att våga prova nya saker är lika svårt ibland som det är viktigt. Men, allting börjar med ett litet steg. Bra inlägg!

2018-09-11 // 17:10:31
URL: http://lovinda.blogg.se/
Nässelblom & choklad

Så fint att läsa att fler än jag är osäkra och inte så vana att göra den typen av saker. Så härligt att du bestämt dig för att våga och att du gör det. Visst växer man av att utmana sig själv men ibland är det så svårt ändå. Gillar ditt inlägg <3

2018-09-13 // 10:30:34
URL: http://nasselblomchoklad.blogspot.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - matlagning
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0