Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerGöra det man tänker
 
Någonting som jag har berättat för er och som jag jobbar med är att göra det jag tänker. Då menar jag inte att man ska tvinga sig själv till saker som gör att man mår dåligt men till viss del så mår åtminstone jag bättre om jag gör lite mer det jag tänker. Jag mår bra när jag får saker gjorda, när jag tränar fast jag är lat, när jag utsätter mig för lite läskiga saker fast jag blir lite nervös osv. Att göra det jag tänker får mig kreativ och när jag ser att jag får saker gjorda så mår jag bra. 
 
Idag har jag kört på ordentligt för nu har jag en pigg kropp igen och det är så skönt att slita lite och bli trött. När man som jag jobbar hemma så tror jag det är extra bra att jobba på lite ibland för det är annars lätt att sätta sig en dag och stirra i telefonen osv Jag brukar tänka att jag ska göra det jag tänker, det funkar för mig och det gör mig kreativ och driftig och då mår jag bra. Hur tänker du?
 
Kram Lotta 
 
💗


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Linda

Hej! Jag tror att vi är rätt lika du och jag. Jag sätter ofta upp mål för mig själv och planerar helgerna så jag hinner med alla måste men även roligheter med familjen. För två år sedan köpte vi ett stort, gammalt hus med mycket charm. Dessvärre har det visat sig att vi har hussvamp så all energi är som bortblåst. Förhoppningsvis har det inte spridit sig under hela huset men man vet aldrig. Tack för en inspirerande blogg!

2018-09-14 // 22:13:51
Mösstanten

Jag borde nog göra lite mer av det jag tänker. :-)

2018-09-15 // 09:42:09
URL: http://mosstanten.se/
Lina

Hej,
Läste för några år sedan "Svälj den fulaste grodan först". Där fanns det bra tips på hur man blir mer effektiv, strukturerad och får saker gjorda, kan rekommenderas!

2018-09-17 // 15:50:42

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0