Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerOj vad mycket vi gjort idag
 
Alla bilder mobilen
 
Jag hade tänkt att ha en hemmadag idag, men när jag vaknade idag så visste jag också att den hemmadagen kan jag ta imorgon. Jag började dagen med promenad med min vän Maria, ut och gå med henne är som en timmes terapi. Bästa, bästa och ger så mycket tankar och energi. På med mössa och gympaskor och bara njuta kl 8 på morgonen. 
 
 
Sedan har vi ju planerat att göra fint på Philips rum och så fick jag en ide att vi gör det idag så blir det klart. Jag har lovat honom så länge att vi ska ta bort skrivbord , få upp lister osv så idag kände jag att jag vi hade tid för det. Jag hittade en soffa i skolan som vi bara behövde köpa tyg till och så lite annat smått och gott. Tänk att jag klarar åka till Ikea en söndag nu utan att må dåligt eller bli stressad, den är sådan glädje för mig. Jag mår så bra igen.
 
 
Nu har vi börjat, visar fina bilder imorgon
 
 
Nu har jag duschat efter varit på mitt första x-fit pass sedan maj. Skitkul var det och tufft. Jag har lite problem med mina knän så jag tänker att utfallssteg kan jag hoppa över men annars funkar det toppen. Mitt onda knä att jag har för korta hälsenor och är dålig på att stretcha när jag springer och det går upp till knät. Men det blir bättre när jag rör mig. 
 
Imorgon ska jag er visa er lite mer bilder från Philips rum. Nu ska jag hoppa i sängen snart och sova, imorgon blir det hemmadag och jobb i köksträdgården. 
 
P.s Nästa vecka köper jag mig en iPhone x och hoppas på lite bättre mobilbilder. Ni som har den är ni nöjda? Kommer såklart använda kameran mest men ibland är den så tung att släpa med sig.
 
Kram Lotta 
 
💗


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Sofie

Så himla fin matta! Vad heter den på ikeas hemsida?

Svar: Hej, mattan heter Ådum :) Kram Lotta
Fyra årstider

2018-10-08 // 21:27:22
Malin

Fick min nya IPhone Xs max härom dagen, bästa mobilen jag någonsin haft. Super kamera!

2018-10-08 // 22:02:29
URL: http://Malinsmumsigasida.blogspot.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.com
Lantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0