Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerNärproducerad el med Ica
ANNONS BIXIA
 
Lycka är att få åka iväg och jobba på landet utanför Skänninge med den här pinglan. Cecilia och jag har en nära relation till varandra även till vardags och peppar varandra och träffas alltid en till två gånger i månaden.
 
Förra veckan var det dags för oss att följa med Bixia till Vistena askegård utanför Skänninge och träffa Jan och Jenny som driver vindkraftverk och säljer sin el till Bixia. Cecilia skulle fota bilder till Bixia och jag fick som influencer följa med för att få mer information och en uppfattning hur en bonde kan jobba med närproducerad el. 
 
 
Ni ser där ute på slätten kan det blåsa rejält och passar extra bra med vindkraftverk. Här i Östergötland finns många stora fält runt Skänninge och Vadstena.
 
 
Med på fotograferingen var också Den Svenska Matfabriken ett företag från Mantorp. De köper nämligen sin el av just Jan och Jenny. Där kan man prata om närproducerad el, bara några mil där ifrån ligger Mantorp. Företag kan nämligen genom Bixia Nära Exklusiv välja ut en bonde som producerar förnybar el och skriva avtal med just dem. Det är många företag som tycker det är viktigt att ha sin el så närproducerad och förnybar ( vind, sol och vattenkraft) som möjligt vilket verkligen är toppenbra för miljön! 
 
 
 
Vi som privatpersoner kan också välja el hos Bixia som är närproducerad och förnybar och väljer vi Bixia Nära i elavtalet så får vi elen från våra bönder nära där vi bor. 
 
Just nu har du som är Icakund ett erbjudande hos Bixia om du skriver elavtal med dem. 
Som ny Bixiakund får du 500 kronor i välkomstbonus på ditt ICA-kort som du kan handla mat för. Dessutom får man alltid 2 ICA-bonuspoäng per kWh du förbrukar.
 
Så här finns pengar att tjäna. När du fyller i alla uppgifter hos Ica så hjälper de dig att flytta ditt elabonnemang till Bixia. (Glöm inte att ta reda på hur ditt nuvarande avtal ser ut , om det är rörligt osv. ) Du hittar Icaavtalet HÄR 
 
Vill du hellre gå in på Bixias hemsida och läsa så hittar du den HÄR 
 
Kram Lotta 
 
💗
  


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Åsa

Hej! Såg att du ville ha tips på taklampa till köket. Här finns några som är fina men dyra, om inte annat kan man ju låta sig inspireras. Kram!
https://www.grevinnans.se/produkt/belysning/taklampor/taklampa-hofverberg/

Svar: Tack ska kolla länken direkt 💗💗 kram Lotta
Fyra årstider

2018-10-30 // 16:20:45

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0