Jag måste skapa det
 
Annonssamarbete med Stronger
 
Min hjärna, mina tankar har sagt så länge att jag inte orkar springa så långt för jag har inte varit ute på så många springrundor i sommar. "Du orkar inte" "Du är inte så vältränad"  Jag har hela tiden tänkt att jag ska försöka komma ut och springa och att jag kan ta den lite kortare rundan på 3.5 km som är bättre än inte springa alls. Så hela sommaren och nu i höst har jag sprungit 3.5 km som har funkat bra. Sedan blir jag bara så trött på hjärnan/mina tankar som ska försöka styra mig och trycka ner mig och tro att jag inte kan.
 
 
Idag bestämde jag mig för att försöka utmana mina dåliga tankar och försöka istället, vad är det värsta som kan hända? Att du inte orkar? Vad är det för farligt med det om du ändå försöker? Är du rädd för att misslyckas? Så jag gjorde det! Jag bara tog den längre rundan på 4.5 km och jag gjorde det.
 
 
Så tungt upp i alla backar men jag gjorde det och jag gav mig själv en klapp på axeln när jag kom hem. Jag måste skapa den personen jag vill vara. Jag måste skapa träningstjejen som jag vill vara. Den kommer inte av sig själv. Jag måste ut och gå, springa och gå min x-fit om det är den personen jag vill vara. Jag måste utmana min hjärna och mina dåliga tankar för att utvecklas och bli den person jag vill och mår bra av att vara.
 
 
Så är det ju med allt. Vill vi vara någon så måste vi själva se till att komma dit. Ingenting görs av sig själv. Just nu jobbar jag på det att skapa lust att vilja röra på mig och det får jag genom att skapa tillfällen till träning helst varje dag. I början behövs det lite extra för att komma igång. 
 
 
 
Min nya snygga träningsoutfit kommer från Stronger och heter Sandhamn finns HÄR, Stronger har också mycket rea nu HÄR. Byxorna och topparna är omgjorda i generösare storlekar. Jag har medium i byxor som du kan dra upp över magen och toppen (large) är vadderad i bh:n som håller åt. Supersköna!!
 
Ha en härlig dag! Här blir det jobb vid datorn.
 
Kram Lotta
 
💗
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Lovisa

Heja, bra jobbat! Själv försöker jag ladda mentalt medans kroppen landar efter femte förlossningen, längtar tills jag kan springa igen. Älskar känslan i kroppen efter en springtur!

Svar: Å men underbart med barn. Det är livet. Lycka till med förlossningen. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-10-18 // 16:44:29
URL: http://www.inredningbycadla.se
Eva-Lena

Hejsan..
Jag har en längre tid försökt att komma igång igen att träna, framförallt mina så behövliga ryggövningar.
Nu äntligen är jag tillbaka på banan. Och bl.a du har inspirerat mig till det.
Stort tack!
Eva-Lena

Svar: Å vad roligt. Nu försöker vi hålla kvar det här och när det känns lite tungt så tänker vi bara gör det :) Kram Lotta
Fyra årstider

2018-10-18 // 21:20:06
Agneta

Tusen tack för inspirationen! Är just nu i det läget att jag har SÅ svårt att få tummarna ur...o bara ge mig ut MEN idag händer det tack vare dig!😘

Svar: Lycka till och kör hårt. Du kan ! Kram Lotta
Fyra årstider

2018-10-19 // 08:26:10

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0