Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerHur jag tänker inför jul
Annonslänkar Elliscorner
 
Jag tycker om att vara ute i god tid före jul. Veckan före jul åker jag och köper lite mat, köper blommor till hela huset och då ska alla julklappar vara klara. I år handlar vi bara julklappar till vår familj och någon enstaka andra julklappar till syskonbarn, allt annat har vi slutat med.
 
 
Jag kommer också boka in så lite som möjligt av allt så jag får så mycket tid som möjligt till det jag tycker om. Någon konsert med musik vill jag gå på, någon julmarknad men det bästa av allt är att mest få hänga med familjen hemma eller med någon man tycker om, sitta spabadet med mannen, få vara hemma och äta god mat, dricka kaffe eller ut och gå med en vän, besöka mamma på frukost osv. 
 
 
Jag gillar att baka men ska bara ha någon enstaka kaka eller julgodis för vi kommer inte vara hemma så mycket i år. Det kommer inte köpas så mycket julmat till julhelgen för då äter vi mest annat men före jul brukar vi ha lite julbord här hemma. Jag kommer besöka Skänninge saluhall som är litet och trevligt ställe och inte så trångt som i stan. 
 
Jag brukar också köpa hem papper, etiketter och en massa annat i lång tid före julafton. Allt som går att förberedas fixar jag med så tidigt som möjligt. Dessa etiketter var kärlek direkt och finns HÄR . Älskar fixa fina paket.
 
 
 
Underbart söta handduken finns HÄR 
 
Det jag längtar efter vid jul är att få fortsätta ha en skön vardag, jul ska inte ge någon stress och jag försöker avskala varje år. Det jag tycker är kul gör jag och resten skiter jag i. Jag tar hjälp med städning osv. Vi får se vad som känns bäst i år, jag brukar ändra mig hela tiden så jag känner inåt varje år, hur känns det nu, vad vill jag i år?
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Helena / Bara en kaka till

Helt rätt prioriteringar! Jag måste bli bättre på det, jag också. Huvudsaken med en julhelg är ju ändå att man ska vara tillsammans och umgås, och gärna hinna återhämta sig lite också. :-)

2018-10-17 // 11:27:26
URL: http://www.baraenkakatill.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0