Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerHos en vän och på jobb
Samarbete Sharpman
 
Idag när jag skulle till Tranås så sa Marie som jag träffat på mina föreläsningar och på lite andra ställen att sväng förbi mig på en kaffe. Vi känner ju inte varandra så mycket men hon är en sådan där människa som man tycker om direkt. Så idag har jag varit hemma hos Marie och vilket hus de byggt vid Sommen med sjöutsikt. 
 
 
 
Marie berättade att hon målat postlådor för många år sedan i Mjölby och då började jag skratta, då har jag köpt en av dig och mycket riktigt så tog Marie fram ett foto och där var ju min gamla postlåda 🙂. Så kul med möten med människor och var det leder till. 
 
 
Vi tog bilen till Ljungs trädgård  som jag älskar. Där är så mysigt där och jag handla lite växter och blommor till bordet. 
 
 
Sedan har jag varit på jobb hos Sharpman och vi har kollat in höstens outfit och jag ska jobba lite för dem i höst. Ska även ha lite coaching på sociala medier och kanske en föreläsning framöver. 
 
 
Deras kläder kommer dyka upp här på bloggen ibland , som tex den HÄR  fina tröjan ( one size)  som jag tycker var så snygg och en massa annat.
 
Nu väntar middag med familjen och ungdomar hemma som jag tycker så mycket om så nu ska jag ta tag i det. Jag har tvingat ut min man att laga gräsklipparen så imorgon ska jag vara hemma och klippa löv och fota fina höstbilder.
 
Kram Lotta 
 
💗
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Lovisa

Men wow vilket hus!

2018-10-09 // 20:15:32
URL: http://www.inredningbycadla.se
anneli

Det lät ju ändå som en toppen dag.

Svar: Ja det var det verkligen. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-10-10 // 07:01:40
URL: http://littlesleeper.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.com
Lantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0