Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerFörändringar
 
 
 
När jag var liten så sparade min mamma väldigt länge för att kunna åka till Ullared och handla inför jul. Då köpte hon julklappar och saker till hemmet och det var som en lång väntan och längtan innan vi kom iväg dit. När mina barn var små var det samma sak. Jag hade en ganska liten lön och barnen behövde vinterkläder och jag kanske en vinterjacka och vi åkte dit en gång om året.
 
Att åka till Ullared var en av årets höjdpunkter. Igår skrev min bästa vän till mig, ska vi ut och gå imorgon? Jag åker inte till Ullared med mina arbetskamrater, vem orkar Ullared? Jag känner precis likadant. Om man känner att man är trött i kroppen, inte orkar en massa affärer och intryck så behöver man inte åka dit. Man kan välja bort Ullared. Det är så klokt att känna inåt och göra det man mår bra av.
 
Så istället kommer min bästis hit idag på promenad och lunch. Det blir mysigt! Under åren med bloggen har jag förändrat mig mycket och ibland fått en hel del skit för det. Det var bättre förr när du bakade, det var bättre förr när du inte åt lchf, det var bättre förr när det var mindre reklam och du jobbade på förskola osv?
 
Men jag är en person som känner efter, vad vill jag nu? Vad mår jag bra av just nu? Hur vill jag leva nu? Jag lever inte på rutin. Du måste göra en förändring för att få ett annat resultat, hörde jag i en podd och det stämmer så bra. Om jag nu inte trivs med mitt liv, med min kropp, med mitt jobb osv så måste jag göra en förändring. Att stanna kvar i gamla vanor är det sämsta man kan göra enligt mig. Jag mår inte bra av det. Det som skaver ser jag till att jobba med. Ska jag vara tillsammans med min man vill jag se till att vi har nyfikenhet och glädje i vårt äktenskap så mycket som går, ska jag ha ett jobb så vill jag trivas med det, ska jag ha vänner så vill jag umgås med dem som ger mig energi osv
 
Så jag tycker min vän är så klok. Hon valde bort Ullared för att göra något som ger henne energi och som inte tar hennes energi och även om hon för 20 år sedan tyckte att Ullared var ett jätteroligt ställe så tycker hon inte det längre.
 
Förändringar, ta nya beslut, göra andra saker, känna inåt. Så viktigt tror jag. Ha en fin,fin fredag!
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Åsa

Hej Lotta! Jag tycker att din blogg är den bästa som jag finns. Du blandar med allt som är livet. Jag älskar att du blandar flärd
( men på ett vanligt sätt) med djupa tankar om livet och självutveckling). Jag fick så sent som igår en aha-tanke om hur du försöker välja vem du vill vara. Något som fler borde göra! Fortsätt precis som du gör! Ha en härlig helg!

Svar: Å tack för snälla ord och att du gillar när jag skriver om mina tankar. Nu är jag mer hemma igen och då får tankarna tid att utvecklas. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-10-19 // 08:36:22
Ann-Christin

Hej du rara
Det är alltid lika roligt att läsa din blogg och allt klokt du skriver. Jag håller helt med dig Ullared vad är det nej du idag fredag tar vi en runda till Enkla Ting och en runda till tomatens hus som stänger denna helgen såg din runda du var på när du var här nere.
Önskar dig en trevlig helg

Svar: Å vad mysigt, de butikerna är ju så härliga. Ha en fin dag Kram Lotta
Fyra årstider

2018-10-19 // 08:58:37
Katrin

Det är som min man alltid säger att säga nej till något är att säga jag till något annat - att gå vidare innebär att det kanske blir människor som lämnas kvar på perrongen. Det behöver inte vara så dramatiskt var och en väljer sitt liv och förhoppningsvis efter hjärtat och vad det är vad dom vill ha. Vissa är nöjda med det som är och en del vill vidare men det behöver inte bli så långt alltid. Jag själv tänker som du lyssna inåt och med en nyfikenhet som driver mig ta steg fram och ibland kanske man backar allt vad man själv vill och mår bra av. Våga välja bort för att frigöra utrymme för nytt.

2018-10-20 // 14:01:08
Jasmine

Du för ett klokt resonemang i detta inlägg.
För tio år sedan var jag på Ullared för första, och kanske också sista, gången. Det tycks ha blivit hysteriskt där och därmed inte lika glädjande att åka dit. Synd, tycker jag!
Kram

2018-10-20 // 16:32:49
URL: http://rosanatt.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0