Det finns inget rätt sätt
Annonslänkar Newport och Jotex
 
Jag gillar att dela mina tankar med er, jag gillar att få en ide från något jag läst och eller lyssnat på och utveckla den tanken med er. Jag gillar att texten här på bloggen kan få ge er tanke att ta med er under dagen eller på vägen. Jag har lite mer tid nu när jag ska vara hemma, tid betyder att jag har möjlighet att skriva mer utifrån hjärtat och utveckla en tanke som jag bär på.
 
 
Ljuslyktor från blomsterbutik i Landskrona, kruka från ÖB
 
Jag får ofta frågor på hur det kom sig att jag fick så stor blogg eller blev fotograf. Jag sitter inte inne på någon hemligt som jag inte vill dela med mig av, jag har tänkt på att det är så svårt att svara på för jag vet inte. Jag har skrivit om allt i mitt företag HÄR. Jag tror det handlar om en blandning av allt. En passion att få vara kreativ, att få skriva, att få leka med kameran, att träffa härliga människor, en nyfikenhet att få utvecklas, mod att gå vidare med något annat osv. 
 
Andra fina ljuslykor HÄR, HÄR och HÄR 
 
 
Ljusstakar HÄR  och HÄR 
 
Många människor går omkring och tänker att det rätta tillfället ska komma för att våga saker eller börja med eget företag osv men det kommer aldrig. Det kommer nästan aldrig rätt tillfälle utan man måste bara våga släppa och följa sin passion. När man följer hjärtat och har kul med något så händer saker. Man träffar andra underbara människor som man kan dela sin passion med, man blir lyckligare, gladare, mer nyfiken, man lär sig av misstagen, utvecklas och får tänka om osv.
 
Andra fina ljusstakar HÄR, HÄR coh HÄR 
 
 
Jag tror nämligen att det finns inget rätt sätt. Det finns ingen som sitter på lösningen för att få en blogg som många läser, eller ett instagram som många tycker om, en youtube kanal med många visningar osv. Det är passion, hårt jobb, lägga mycket tid på det man tycker om, mod och gå sin egen väg. Att våga hoppa till nästa sten och pröva om man ramlar eller om man kan stå kvar. Man måste förstå att man faller och misslyckas en massa gånger på vägen men man får ställa sig upp igen och försöka igen.
 
Porslinet spode finns HÄR, HÄR  och HÄR 
 
 
 
Om man vill vidare i livet och göra något annat så måste man ta reda på vad tycker jag om, vad är min passion? Vart kan jag börja? Man kan inte sitta och vänta på rätt tillfälle för det kommer inte. Man får börja göra saker, det ena leder till det andra, träffa människor som kan ge en kunskap och inspiration på vägen och förhoppningsvis hittar man det tillslut. 
 
Ni är min passion och glädje , fota, skriva, vara kreativ som jag fått göra i 10 år . Tack för att du vill dela min passion med mig, det betyder så mycket
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
Tips
 
Tycker porslinet Ginger är så snyggt. Klassiskt och stilfullt att duka med
 
Mattallrikar HÄR, kaffekopp HÄR , assiett HÄR
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Agnetha

Du skriver så klokt! Man kan inte sitta och vänta på att något ska hända, man måste agera själv. Vill man till en förändring så får man se till att det händer. Just nu omges jag av en del människor som just tror att andra ska fixa och ordna allt. Usch vad de tar energi. Själv smider jag stora planer för min framtid och har börjat dra i lite trådar för att få till en förändring. Känns så härligt! Stor kram från ett kyligt Umeå ikväll.

Svar: Lycka till med din förändring och akta dig för energitjuvar. Stor kram Lotta
Fyra årstider

2018-10-16 // 19:50:59
Jasmine

Ditt inlägg inspirerar i text och bild - tack för det!
Kram

Svar: Tack för du vill kommentera. Ha en bra dag. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-10-17 // 20:34:12
URL: http://rosanatt.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0