Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerMåla om köksluckor
Annonslänkar Cervera och Campadre
 
Förebilder
 
Nu säger vi hej då till mitt mer beiga och gula kök och på måndag ska jag bestämma mig vilken färg det blir. Det lutar åt väldigt ljusgrå. Det ska handmålas av personligt måleri i Linköping och luckorna ska plockas ner på plats och köras till hans verkstad. Sedan är det mycket jobb för honom för han gör allt helt perfekt och lämnar inget till slumpen. Jag har sett alla fina kvänumkök han målat. 
 
  
Jag har börjat plocka ner alla luckor nu och än så länge går det bra. Jag tar lite varje dag så blir det inte så stressigt. 
 
 
När han målat alla luckor i sin verkstad så kommer han hit och målar stommar, tak, väggar osv.  Arbetstiden är 2.5 vecka och därför känns det extra skönt att vi tagit hjälp med detta. Ja ni ser listan nedan. Mycket jobb, inte bara måla på lite färg.
 
Tvättning tak
Schelackering av kvistar i tak
Fogning hål taklist
Grundning tak
Färdigstrykning tak med matt snickerifärg
Tvättning snickerier murstock
Grundning  murstock
Färdigmålning murstock med matt snickerifärg
Slipning skåpsnickeri
Grundning skåpsnickeri
Två färdigstrykningar skåpsnickeri 
Det är jobbet i köket.
Luckor lådor glas demonteras och köres till min verkstad av er
I verkstaden tvättar jag luckorna lådorna
Mattslipar
Grundar (kan bara måla en sida i taget med varje strykning)
Två färdigstrykningar
In packning luckor lådor
Ni hämtar i verkstaden
 
 
Jag vet att det finns många som redan tycker det är fint och det får ni gärna tycka det men vi gillar inte den här gulaktiga färgen längre och det bruna golvet och kaklet som var, så det här känns så kul nu att det blir gjort. 
 
 
 
 
Jag tycker om Smeg, deras produkter finns:
 
Brödrost HÄR, vattenkokare HÄR, Blender HÄR , Espressomaskin HÄR
 
Är du medlem hos Campadre ( gratis) så har de alltid massa bra priser på Smeg HÄR och med koden Fyra10 10% extra rabatt
 
 
Ha nu en fin onsdag och nu är det snart mörkt igen
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Myströja och grymma jeans
 
ANNONS Joy
 
Jag älskar stora pulsiga tröjor att ha hemma och jeans som sitter högt upp på magen och ordentligt på rumpan. Jag klarar inte av sådär låga jeans som bara vill åka ner. Det kan vara åldern 🙂Kläder ska sitta skönt, så är det. Så när jag fick i uppdrag att visa något mysigt från Joy denna gång så ville jag visa något som passar olika kroppar. Det fick bli från mobilen när jag ändå var uppsminkad. Det är ju mörkt typ jämt så det blev som det blev.
 
 
Som denna tröja!! Så fin. Älskar den här tröjan som är i small på mig men även kan passa en medium och large. Lite pluffsig i modellen som är snyggt på en sådan här tröja men ändå stilrent till ett par finbyxor, jeans  eller strumpbyxor. Den här mysiga tröjan hittar du i beige HÄR  och i svart HÄR.
 
 
Jeansen som är sååååå sköna och mjuka och byxor som man kan bo i finns HÄR. Nästan lite som leggins som jag älskar. Jag har st 36 i dessa, de är stretch i. Joy har generösa storlekar på sina kläder som ska passa många olika sorters kroppar. Nu är byxorna nedsatta på hemsidan till 399 kr. Jag vill ha fler av dessa så bra var de. 
 
 
Jag har matchat med halsband HÄR och örhängen HÄR 
 
 
 
Ja det får bli dagens mystips nu när det snart är dags för pepparkakor, glögg och en massa tända ljus. Kläder är det ni klickar mest på, så varsegod bara klicka på 🙂
 
 
P.s Kläderna säljs även i Joys butiker runt om i landet
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Närproducerad el med Ica
ANNONS BIXIA
 
Lycka är att få åka iväg och jobba på landet utanför Skänninge med den här pinglan. Cecilia och jag har en nära relation till varandra även till vardags och peppar varandra och träffas alltid en till två gånger i månaden.
 
Förra veckan var det dags för oss att följa med Bixia till Vistena askegård utanför Skänninge och träffa Jan och Jenny som driver vindkraftverk och säljer sin el till Bixia. Cecilia skulle fota bilder till Bixia och jag fick som influencer följa med för att få mer information och en uppfattning hur en bonde kan jobba med närproducerad el. 
 
 
Ni ser där ute på slätten kan det blåsa rejält och passar extra bra med vindkraftverk. Här i Östergötland finns många stora fält runt Skänninge och Vadstena.
 
 
Med på fotograferingen var också Den Svenska Matfabriken ett företag från Mantorp. De köper nämligen sin el av just Jan och Jenny. Där kan man prata om närproducerad el, bara några mil där ifrån ligger Mantorp. Företag kan nämligen genom Bixia Nära Exklusiv välja ut en bonde som producerar förnybar el och skriva avtal med just dem. Det är många företag som tycker det är viktigt att ha sin el så närproducerad och förnybar ( vind, sol och vattenkraft) som möjligt vilket verkligen är toppenbra för miljön! 
 
 
 
Vi som privatpersoner kan också välja el hos Bixia som är närproducerad och förnybar och väljer vi Bixia Nära i elavtalet så får vi elen från våra bönder nära där vi bor. 
 
Just nu har du som är Icakund ett erbjudande hos Bixia om du skriver elavtal med dem. 
Som ny Bixiakund får du 500 kronor i välkomstbonus på ditt ICA-kort som du kan handla mat för. Dessutom får man alltid 2 ICA-bonuspoäng per kWh du förbrukar.
 
Så här finns pengar att tjäna. När du fyller i alla uppgifter hos Ica så hjälper de dig att flytta ditt elabonnemang till Bixia. (Glöm inte att ta reda på hur ditt nuvarande avtal ser ut , om det är rörligt osv. ) Du hittar Icaavtalet HÄR 
 
Vill du hellre gå in på Bixias hemsida och läsa så hittar du den HÄR 
 
Kram Lotta 
 
💗
  
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0