Spa och frukost på The Box hotel
Pressupplevelse i samarbete med Visit Linköping & Co
 
Förra veckan fick jag åka på en riktig härlig upplevelse, det väntade nämligen frukost och dagspa på nya fina The Box hotel. Jag och Philip hann inte med det när vi var på konsert så därför blev det en egen dag vilket var ännu skönare och bättre. 
 
 
På The Box hotel kan man komma för att bara äta frukost. Det går bra att köpa till i receptionen och så får man sitta i den fina miljön. Jag älskar frukost på hotell och tycker det är så lyxigt och jag försöker ganska ofta åka iväg och köpa frukost bara för det är en av de bästa stunderna på dagen. Jag älskar sitta och "hänga" med mitt kaffe och få ta det lungt en morgon. 
 
 
På The Box hotel kan man även komma för att äta lunch eller boka bord på kvällen för att äta i restaurangen. Hotellet är också ett av två som är med i White Guide.
 
 
Något jag mer tycker väldigt mycket om är att åka på spa. Det fanns inte möjlighet till när jag var ung eller när barnen var små men numera åker jag på spa ganska ofta. Nu kan jag även se att både yngre människor och familjer med barn ofta är på spa. Man tar hand om sig själv och gör mer upplevelser än när jag var yngre. När jag var på The box spa var det flera mammor med sina bäbisar och flera barnfamiljer där som unnade sig dagspa. 
 
 
The Wellbox som spat heter erbjuder flera olika inom och utomhuspooler, flera olika sorters bastu osv. Där fanns mycket att välja på. Man kan också köpa till sin egen sparitual med 8 olika krämer, skrubb m.m som jag fick genomföra. "Halleluljamoment" så skönt det var! jag var len och fräsch och rosenröd när det var klart och kände mig bara så fin i huden och avslappnad. 
 
 
Om man sover på hotellet en vardag så kostar det bara 95 kr extra att gå in på spaavdelningen så missa inte det. Man kan även komma hit som vanlig spagäst, mer om dessa priser längst ner. 
 
 
Om du vill åka The Box hotel för att gå på spa så har du bokningssidan HÄR, de erbjuder också lite paket med ett glas bubbel och mat så bara kontakta dem om ni är intresserade. Hotellets hemsida hittar ni HÄR.
 
Linköping har så mycket att uppleva och jag hoppas kunna få visa upp mer från staden som jag tycker så mycket om. Alla upplevelser och allt som händer nu kring jul hittar ni på Visit Linköping & Co hemsida HÄR . Kom och titta på Vinterstad i Ljus mer om det kan ni läsa HÄR
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


caroline

Låter fantastiskt härligt! Har letat efter priset på sparitualen men hittar det inte på hemsidan?

Svar: Hej, 175 kr om jag inte minns fel men den är valfri. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-11-21 // 16:46:52

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0