Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerPlanerar hall
Annonslänkar Mio och Ellos 
 
 
 
Hur har ni alla fina läsare. Har ni det bra? Här har vi målat upp tre olika färger på provbitar för att måla klinkers men nej, det där kan vi nog inte leva med. Vi kommer nog ångra oss om vi gör köket så himla fint och inte även fixar golvet ordentligt.
 
 
Dålig bild fotat i mörker men ni får se den ändå 🙂
 
Vi har ju som mål att byta golven i husen, det är aldrig gjort mer än i köket, hall och badrum. Vi skulle vilja ha samma golv överallt utom lilla hallen och badrummet men det är bara så mycket pengar. Men vi ska kolla över om vi kan ta lite sparpengar och så har vi jobbat undan en del så som det känns nu vill vi byta golven efter jul. Vi har olika golv i nästan alla rum nu och det ger ett rörigt intryck och inget vi brytt om oss innan men retar oss på det nu. Det skulle bli så mycket finare om det var enhetligt och ljust.
 
Den här grå mattan från Ellos HÄR har vi haft nere i hallen men nu har jag flyttat upp den på hallen där uppe och köpt en ny till hallen nere. Där uppe är det bara vitt överallt och lite kallt så en matta blir mycket mysigare. Den HÄR gröna var 50% det var ju synd att den var grön bara jag som vill ha grå. 
 
 
Byrå HÄR  skulle passa hallen
 
 
Så som det känns just nu så väntar vi med golvet åtminstone i köket ett tag och räknar på vad det kan kosta med nya golv istället som vi har sagt länge att vi vill ha. Vi får se. Här hinner hända mycket. Man vet aldrig vad vi tycker om en vecka 🙂
 
Kram Lotta 
 
💗
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Madeleine

Det gör mycket med enhetliga golv. Hur hade ni tänkt göra rent praktiskt om ni vill byta klinkers i köket? Då måste väl hela köket lyftas bort?
Kul att följa alla era projekt!

Svar: Hej, vi byter inte klinkers, vi har ju golvvärme där så vi lägger i så fall golvet över klinkers. Men det blir lite mer jobb men det går bra. Kommer i så fall ta hjälp med golvläggning. Just nu har vi 7 olika golv på nedervåningen .Kram Lotta
Fyra årstider

2018-11-24 // 20:26:58
Madeleine Blixt

Oj, 7 olika golv! Förstår att du vill byta :).

2018-11-24 // 20:31:23

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0