Nu är det påfyllt igen
Annons iDeal
 
 
Ni tycker verkligen om IDeal precis som jag och jag tycker verkligen om min gröna plånbok som ni också velat köpa. Nu hoppas jag att de fyllt sitt lager ordentligt för nu finns den åter igen i butiken.
Nu behöver man ingen kod för att handla 50% på ALLT, du hittar tex. plånböckerna HÄR  (scrolla ner en bit kommer den gröna) och mobilskalen HÄR 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Ia

Jag tycker du ofta tipsar om bra saker om man nu ska konsumera mera, men mobilskal måste väl ändå vara en av världens mest onödiga produkter? Bara mer plast som hamnar i soporna på sikt. Vore intressant att höra hur du tänker kring det och hur du väljer samarbeten.

Svar: Hej, när det gäller samarbeten så väljer jag det som konsumerar eller köper själv. Det som jag kan stå för och iDeal använder jag själv. Det som jag skulle kunna tjäna mycket pengar på som jag tex. väljer bort är kreditlån, olika kasino, när företag vill köpa länkar för högre ranking, massa olika saker som jag inte kan står för osv. Jag tänker på miljön när det gäller mat, köper nästan bara kravmärkt, odlar eget, jag komposterar , kör miljöbil, jag flyger bara några gånger per år osv. När det gäller inredning och kläder så gör jag reklam för det jag tycker om och tycker är fint och inget miljötänk utan mer att jag väljer av det som passar mig och min blogg. Sedan driver jag företag så varje månad betalar jag skatt och moms till staten. Reklam är mitt jobb och ingår i mitt jobb och så jag får min lön. Pengar som går till omsorg, skola osv. Så tänker jag. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-11-24 // 12:41:26
Ia

Tack för svar. Fast det du och din familj gör äts ju snabbt upp om ett antal av dina följare köper mobilskal eller annan onödig pryl? Då blir resultatet ändå minus för miljön. Jag förstår att man lever på annonsintäkter men det finns ju så mycket bra att promota. Ditt samarbete med Bixia t.ex.

Svar: Jag har aldrig sagt och kommer aldrig påstå att jag lever 100% miljövänligt. Jag har en balans dom passsr mig och som jag tror på. Kram Lotta 💗
Fyra årstider

2018-11-26 // 09:02:45

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0