Mycket tankar som rullar
 
 
Så mycket tankar som rullar i mitt huvud, hur skört livet är och hur fort det kan gå. Nu gick det "bra" ändå den här gången för min mans mamma men en sak är säker och det är, att människorna vi har omkring oss är oersättliga och det är de som är livet. Det finns ingenting mer som är mer viktigt än dem man älskar och har omkring sig som familj, släktingar och vänner.
 
Det är tufft i perioder att bli äldre för man får vara med om mer tunga saker och man inser så ofta att vi får inte kan ta livet för givet. Min dotters cancer har verkligen gett mig perspektiv och jag vet vad som är viktigt för mig. Jag vet hur jag vill leva och vad som är värt att sätta fokus på. När det händer svåra saker runtomkring som påverkar en blir det tuffare även att blogga och skriva för allt man tänker på är att man vill de man tycker om ska vara friska igen.
 
Kram Lotta 
 
💗
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Villa Ryttarängen

Jag känner med dig Lotta. Tråkiga saker hände här hos oss i helgen också men tack vara bra sjukvård så är det stabilt igen. Varm kram Pia

Svar: Hoppas det fortsätter vara stabilt för er, så jobbigt med sjukdomar 💗 kram Lotta
Fyra årstider

2018-11-26 // 21:45:05
URL: http://villaryttarangen.blogspot.se/
Rebecca

Vad skönt att det slutade väl denna gång, men du har verkligen rätt i att livet är skört. Man får försöka passa på att verkligen LEVA medan man kan, så gott man kan och komma ihåg att de omkring oss inte finns för evigt.
Jag vill passa på att tacka dig för dina underbara bilder och ärliga, ödmjuka texter. Får så mycket inspiration varje gång jag är här och jag har gjort till en vana att kika in hos dig. Du skänker även tröst, eftersom du alltid skriver så rent och ärligt om saker och ting; även om motgångar, och delar med dig av tankesätt och funderingar. Man vet att man inte är ensam. Sedan kan jag titta på dina trädgårdsbilder och drömma om en egen trädgård, som jag/vi tyvärr fortfarande inte lyckats uppfylla, men som ihop med lite andra förändringar ligger i framtidsdrömmen för mig och min man.
Kram på dig!

Svar: Å tack det betyder mycket att jag får dela mina tankar som det är och att livet är både upp och ner. Imorgon får svärmor komma hem från sjukhuset. Kram Lotta 😘
Fyra årstider

2018-11-27 // 06:53:33
Ullie

det ör så trist när det häner du vet inte fort kan et gå man pratar ena stunden och sen ....
ta hand om dej o familjen ni har ju redan gått igenom massa

Svar: Ja exakt så var det, en timme efter vi sagt hej då fik hon åka ambulans. Men nu är hon hemma igen och vi hoppas allt blir bra. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-11-29 // 22:57:05
URL: http://weberskold.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - matlagning
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0