Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerMin mage och träningskläder
Annonslänkar Stronger
 
 
Jag fortsätter med min x-fit en gång i veckan. Imorgon promenad med min vän men inte har det blivit lika många löprundor osv men jag är snäll mot mig själv och klappar mig på axeln och tänker att jag snart fyller 45 år och det är bra all träning som blir av. På x-fiten kan vi köra ganska hårt och jag kan välja bort hopp osv men vara med på det som passar. Om jag ska ut och springa vill jag gärna ha en jobbdag hemma så det blir gott om tid. 
 
 
Min mage är betydligt mindre än förr men den kommer inte bli platt och försvinna av den lilla träning jag gör men jag ser min kropp som stark ändå. Jag kan springa om jag vill, jag kan gå långa promenader och jag kan göra 50 situps  och en massa andra saker på ett pass. När jag säger att jag har mage så säger en del att det tror jag inte, men jag fotar ju inte magen så ofta ...ha,ha 🙂 Det beror ju också på hur jag väljer ta kortet. 
 
Jag brukar får frågor om Stronger träningskläder verkligen passar oss kvinnor runt 45 och visst kan man ha det. Jag har medium i byxor och de håller in min mage bra och large i topp. Jag tycker de sitter jätteskönt och funkar toppen på den träning jag gör och du drar upp dem till naveln. Nu när jag springer så måste jag ha underställ under byxorna för annars fryser jag. 
 
 
 Så dagens tanke är att ta på dig de kläder du tycker om. Jag bryr mig inte om jag handlar i ungdomsbutiker eller på fina dambutiker jag köper allt jag gillar och tycker är fint och tycker om att blanda. Sedan är det inget att bry sig om att min dotter som är 19 år har samma träningskläder som jag. Hon snor ju ändå mina kläder. 
 
Ja hopp det var dagens mage och nu ska jag hoppa i duschen och sedan lägga mig och imorgon väntar en riktig skön morgon, mer om det då.
 
Kram Lotta 
 
💗
 
.................................
 
Stronger träningskläder hittar ni HÄR och en hel del rea nu
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Annika

Underbara Lotta!

2018-11-21 // 15:51:25
Towa

Det verkar som att min förra kommentar försvann, men tack för att du delar med dig! Tycker så mycket om att gå kika in hos dig dagligen ❤️

Svar: Tack snälla 💗💗
Fyra årstider

2018-11-21 // 23:30:08
URL: http://ofint.blogg.se
Sofia

Väldigt snygga byxor måste jag säga. Jag har tänkt länge på att jag ska börja träna (springa) men inte kommit längre än till bara tanken. Får nog köpa mig snygga träningskläder så kanske det är lättare att ta sig ut :)

2018-11-22 // 15:12:19
URL: http://dione.blogg.se
Victoria

All träning är bra träning! Gillar ditt synsätt! Fortsätt så.

2018-11-22 // 18:12:51
URL: http://segrarinnan.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0