Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerMer tid vid datorn
Annonslänkar Cervera, Newport
 
Jag ska iväg på lite ärenden i eftermiddag. Jag funderar på att åka och titta på golv som vi ska köpa. Har ni något tips på golv? Vi måste bestämma oss vad vi vill ha och det är en ganska stor investering så vi ska kika vad vi tycker det är värt att lägga pengar på. Kalle han kan så mycket så han vet nog redan vad vi ska köpa, jag tänker mest på hur det ser ut 🙂
 
Tebryggare HÄR andra fina smegprodukter är Brödrost HÄR 
 
 
I slutet på nästa vecka skulle jag tro att köket är klart också så dår får jag börja flytta in allt mitt porslin igen och fylla på med glas osv. 
 
De här senaste dagarna har jag lagt mycket tid vid datorn och hunnit ifatt. Det är jag dålig på annars men vad skönt det är. Jag är så klar med allt där och jag njuter av ett städat kontor med ordning och reda. Nej nu tar jag lite fredagsmys. Ska äta något gott, fixa lite ärenden och så får mina målare jobba en stund innan det blir fredag för dem med.
 
 Älskar spode, tekopp HÄR och fina muggarna HÄR , ny har även den röda serien kommit till Cervera. Så fin, den med tallrik HÄR 
 
 
 
Nu har jag precis kikat på färgen som blir i hallen, det blir såååå fint.
 
Ta hand om er bästa!
 
Kram Lotta 
 
💗
 
Julklappstips till köket från mig som jobbat på Cervera
 
Globalkniv, Kalle önskar sig också HÄR 
 
Planksteksbrädor, så gott att äta mat på dem HÄR
 
Le Cruset salt och peppar, har vi. Toppenbra julklapp HÄR  
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Monica

Trevlig adventshelg önskas er! Har en fråga bara:-), när ni får ommålat, målar de alla luckor, lådor men även insida på skåpen? Ja kanske olika hur det behövs men tänkt på det själv, det är dags men inte kanske att byta kök men få allt målat igen. Kruxet är väl bara att hitta några som arbetar med sånt. Och känner du till om man fortfarande kan lämna iväg allt som man gjorde förr? Men kanske bättre att ha dem på plats och få allt gjort. Vet du om också skavanker som behöver lagas görs? Ja fint om du svarar men ingen brådska:-), ha det så bra och kul att se sen så fint det blir.

Svar: Hej, målaren målar alla luckor i sin verkstad, även insidan och det är många tvättningar, lager färg m.m Sedan målar han vitrinskåpen på insidan men vanliga lådorna behövs inte, de är bara vanligt ljusa. Så kommer han med alla luckor sedan och sätter upp när allt annat är klart. Han fixar även lister, väggar osv hos oss. Han är väldigt duktig, nogrann osv det kostar en del och han har ca 1 års väntetid om man bor runt Linköping . Kram Lotta
Fyra årstider

2018-11-30 // 20:56:57
Monica

Tack för svar! Jag hittade ditt inlägg tidigare hur allt går till, så skönt att få det gjort så fint och inte under så lång tid heller.

2018-11-30 // 21:27:58

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0