Konsert och hotell i Linköping
Pressevent Visit Linköping & Co
 
 
Det var egentligen jag och Kalle som skulle åka på Per Gessle och mysa på hotell men när han inte kunde så blev det Philip som ville följa med. Vilken tur för mig för det inte varje dag man får med sin stora son.
 
 
Man behöver verkligen inte åka långt för att uppleva och få ha det bra. Jag har börjat med att semestera i min egen stad lite mer och det finns väldigt mycket att uppleva och upptäcka i fina Linköping med Saab arena som bjuder på många olika evenemang. 

 
Den här gången fick jag möjlighet att bo på Nya Quality Hotel The Box i Linköping som bara ligger med 10 min promenadväg till Saab arena där alla stora konserter m,m hålls. Quality Hotel The Box är ganska nybyggt men har redan blivit mycket uppskattat i Linköping och är ett av de två hotellen i Östergötland som är med i White Guide.
 
 
Restaurangen håller hög standard, min man har ätit lunch där flera gånger och tycker det är så bra, frukosten finns mycket att välja på och utrymmena är snyggt inreda med soft och härlig atomsfär. Många åker även dit för spa bara över en dag. Spaavdelningen ska jag med få uppleva lite mer nästa vecka. Återkommer om det mer senare.
 
 
Philip och jag checkade in lite senare igårkväll och tog en promenad till arenan där två rätters middag först väntade. På arenan kan du såklart köpa olika sorters biljetter och denna gång fick vi möjlighet att se konserten och samtidigt att äta gott och få sitta kvar i restaurangen för att titta på Per Gessle. Väldigt smidigt att slippa stå kö också och vara på plats lite innan alla kommer.
 
 
Är du också sugen på en vistelse med konsert? På Saab Arena finns det många evenemang att välja på. Du kan se hela utbudet på Visit Linköping & Co hemsida 
 
HÄR
  
Själv skulle jag gärna vilja se Joyvoice Christmas med 3000 körsångare, det blir nog en mäktig upplevelse. Vill du bo nära och bra på från arenan så boka Quality Hotel The Box där kommer du trivas!
 
Kram Lotta 
 
💗
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0