Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerJag tror att allt hänger ihop
 
 
 
 
 
Jag brukar ofta berätta att jag älskar när det händer saker, när det finns drömmar, mål och man drivs framåt. Det brukar jag tänka är mina gener också, att jag är lik min pappa och mamma som är precis som mig. Ingen av mina föräldrar är så bra på att sitta still. De mår bra av själva pysslandet och både min mamma och pappa är duktiga på att greja med olika saker. Jag är precis som dem, jag finner ro och glädje i själva görandet. Att läsa en bok är inget för mig, inte sitta vid en tv heller.
 
Sedan har jag under åren också blivit bättre och bättre på att se det lilla i det stora och att det inte hela tiden måste hända så mycket och framförallt inte behöver gå så fort. Det är en träning för mig som jag jobbat med genom åren och något som kommer mer och mer efter de erfarenheter man får med sig i livet. När jag håller på och inreder eller köper saker så vet jag att egentligen så är det viktigaste att vi finns här. Att alla kan stiga upp på morgonen och det finns en vardag som väntar på oss. Att katten jamar och vill ha mat, ungar som ska till skolan, en man som ska till jobbet, att det ska handlas mat eller fixas ärenden osv. Vardag och att människorna finns omkring en är det viktigaste och det är inget jag tar för givet. Men sedan efter det så är livet lustfyllt om man får fylla det med saker man tycker om. Jag och Kalle vi behöver egentligen ingen sommarstuga, såklart inte. Vi har mer än vi hinner med nu också, men vi drivs av glädjen att få uppnå drömmar, göra förändringar osv. Vi tror på att när barnen mindre och mindre behöver oss så är det roligt för oss att gå vidare på annat. Att ha gemensamma saker som gör oss lyckliga tillsammans. Barnen kommer säkert inte uppskatta det som vi förrän den dagen de får barn själva, men vi vill göra det för vår skull. 
 
Jag tror att vara nöjd och tacksam över det lilla , har ingenting med att göra att man drivs av förändringar och vill utvecklas. Utan det är mer ens personlighet. Jag är lika tacksam och glad för att jag får kliva upp på morgonen och vara frisk, att jag kan ta mitt kaffe hemma vid köksbordet i lugn och ro som att jag kan renovera köket och att alltid hitta på ett nytt projekt. Jag tror att allt hänger ihop och att det mer handlar om vad jag mår bra av, vad är glädje för mig. Att stanna upp och sätta knut på sig själv och inte fortsätta leva det liv man drömmer om tror jag däremot inte är bra. 
 
Ja det var lite morgonens tankar från mig
 
Kram Lotta
 
💗
 
 
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Sandra R

Du är verkligen här och nu, Lotta. ♥ Det är därför jag klickar in till dig varje dag.
Ha en fin fredag!
Kram

Svar: Tack fina Sandra♥ ha en superfin helg. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-11-30 // 09:12:53
URL: http://ordochvin.blogspot.com
Åsa

Inspirerande att läsa. Du sätter alltid fingret på det viktigaste. Ha en trevlig helg ♥️♥️♥️

Svar: Tack Åsa, du är alltid så snäll. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-11-30 // 12:11:42
URL: http://www.asasblogg.com
Mösstanten

Du är så äkta i det du skriver och det uppskattar jag verkligen. Och det är så sant att man måste hitta det man själv vill och det som stämmer med ens personlighet. Inte försöka göra som alla andra utan på sitt eget sätt.

Svar: Tack 💕 vi har så olika förutsättningar och drömmar så man får inte jämföra sig med någon annan. Det är viktigt att få vara den man är. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-11-30 // 15:02:17
URL: http://mosstanten.se/
Inger

Så kloka tankar du har. Jag känner mig också otroligt tacksam för det lilla i vardagen, som man inte ska ta för givet. Man ska hitta det man mår bra av och göra det bästa av varje dag.

Svar: Nej man kan inte ta så mycket för givet. Allt kan hända när som helst. man får vara tacksam för varje bra dag. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-11-30 // 16:30:02
Lovisa

Klokt och vettigt, du inspirerar!

Svar: Tack snälla. Kram Lotta
Fyra årstider


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0