Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerFörväntan
 
Förväntan, jag funderar en del på det. Vad är det som jag känner att jag borde göra för att visa er och få fina bilder till min blogg och vad är det jag vill göra. Förra året en vecka före jul blev jag ju sjuk när min kropp var så trött efter Elins leukemi så i år är jag lite mer försiktig. Förra året visste jag inte att jag skulle bli sjuk för jag trodde allt var som vanligt men nu vet jag. Vad har ni för förväntan på min blogg och vad brukar jag skapa tilll er sånt kan jag fundera över?
 
 
När man varit med om något som finns i en tankar och hjärta så blir man lite mer försiktig och det är jag nu. Jag hinner inte lika mycket, jag vill inte göra lika mycket men jag klappar mig på huvudet och säger du är tillräcklig. Det blir som det blir. Det gäller att leva i nuet och ta det som det kommer. Förväntan ....fint ord. Både på det som ska komma som kan vara både positivt och negativt och på sig själv. 
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta 
 
💗


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Liselotte Johansson

Du är verkligen bra som du är. Du ger så mycket inspiration och bjuder på dig själv. Ha en fin dag.

2018-11-10 // 07:35:36
URL: http://bylijo.blogg.se
Lina

Hej!Alla inlägg du gör är spännande och intressanta. Inga krav alla inlägg är en bonus.
Du inreder och klär dig väldigt smakfullt!
Skrivit det tidigare men tåls att nämnas igen!trevlig helg kram Lina

2018-11-10 // 09:55:26
Helene

Hej! Du duger precis som du är Lotta. Jag gillar din blandning så tycker du ska fortsätta så& skriva om vad du vill. Vi som följer dej gillar ju det& hur du skriver. Så gör det som känns bra& rätt för dej så blir det bra för oss oxå. Viktigast är ju att må bra i det man gör& sjuk hoppas vi ju inte att du blir.
Sköt om dej.
Kram Helene

2018-11-10 // 11:12:41
Anna

Håller med Liselott! Tycker om din blogg precis som den är. Älskar dina fina bilder och uppskattar verkligen kontrasterna mellan vardagsliv/flärd, ytligt/djupsinnigt, glädje/sorg, hemmaliv/resor och äventyr. Mest av allt uppskattar jag att du verkar vara så äkta och genuin.
På. Är så glad att Elin är frisk och att livet verkar bra för er familj nu. Kram!❤

2018-11-10 // 11:53:47
Cecilia

Jag tycker din blogg är en härlig mix av allt möjligt, kör gärna vidare i den stilen 😊
Och kom ihåg, det ska vara kul att blogga 😁👍

2018-11-10 // 13:23:54
Iza

Jag tycker om din blogg som den är, blir energifylld varje gång jag tittar in här. Men jag tycker extra mycket om dina djupare inlägg när du skriver lite längre om vad du funderar på och så.

2018-11-10 // 13:47:09
URL: http://reprogram.blogg.se
Ekenäsliv

Visst är det ett fint ord.... jag förväntar mig inte så mycket, men önskar mig en sak... och det är att bli helare och starkare i mig själv, och må bättre än vad jag gör nu.
Av dig och av andra förväntar jag mig inget. Bara att du fortsätter vara den genuina person som du är <3
Ha en fin kväll!
Varma kramar Anna

2018-11-10 // 19:06:17
URL: http://www.ekenasliv.se
Linda

Fortsätt på samma sätt som du gör. Bloggarna jag tittar in på dagligen är såna som gör att jag mår bra och tankar energi. Din blogg är absolut en sån. Tack för att vi får titta in i din värld!
Kram.

Svar: Tack snälla, jag fortsätter men ibland funderar man lite extra. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-11-11 // 10:56:46
Nilla

Hej Lotta!
Jag har slutat med Fb och Instagram, du är den enda jag följer. Jag blir glad av dig, du skriver med ❤️at om olika saker, perfekt för mig😊. Positivitet mitt i livet som fortgår med allt negativt som kan ”knocka” en fullständigt. Tack🌹Dina bilder är fantastiska, rofyllda. Fortsätt bara, det är min förväntning.

Svar: Många kramar till dig och tack för su skriver och berättar. Hopaps jag kan ge dig inspiration i framtiden både glatt och ledsamt som livet är. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-11-11 // 13:04:15
Anna-Karin

Håller med alla föregående kommentarer, gillar när du då och då skriver om det du funderar eller reflekterar över. Det som glimtar till ibland är din humor med tokiga och underfundiga kommentarer i olika situationer som gör att man fnissar till!
Kram!

Svar: Ja det finns lite humor, de som känner mig vet mer :)) ha.ha Kram Lotta
Fyra årstider

2018-11-11 // 20:52:11
Louise

Jag gillar din blogg och läser den dagligen, men skulle gärna se mer hållbarhet och miljötänk här inne!

En sak jag reflekterat över mer och mer sedan ditt samarbete med Bixia(?) påbörjades är att miljötänket är frånvarande i övriga inlägg. Självklart är det jätte bra att elen är närproducerad, men i övrigt verkar du inte reflektera över hur hållbart du lever, till exempel dina flygresor, snittblommor regelbundet (som inte alls är bra för miljön) osv.

Nästan inga av produkterna du tipsar om har någon som helst miljömärkning eller är gjorda av återanvänt material, jag minns ärligt talat inget inlägg du gjort som tar upp miljön som inte är ett samarbete med just Bixia.

Svar: Det stämmer! När det gäller smink så köper jag det jag tycker om och inte ser till miljömärkning, samma gäller kläder och inredning. Sedan tänker jag mycket på miljön när det gäller mat, släcka onödiga lampor osv, odla eget, kompostera osv . Jag lever inte miljövänligt i allt. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-11-11 // 21:31:18
Hanna Karlsson

Jag har inga särskilda förväntningar på dig och din blogg. Skriv om det du vill. :-)

2018-11-12 // 05:30:16
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Louise

Det är nog ingen som lyckas leva helt miljövänligt, men det vore kul om du lyfte fram delarna där du faktiskt gör det. Tack för en bra blogg annars :-)

Kram

2018-11-12 // 12:31:12

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0