Färg, prover, glasögon och klädtips
Annonslänkar Lexington, Gina Tricot, Mister spex
 
Nu har vi fixat ärenden hela dagen så nu var det skönt att få sätta sig ner på rumpan på kvällen och när man ska till sjukhuset är det alltid skönt att kunna pusta ut när allt är bra.
 
Mysig och fin rosa halsduk HÄR, Liknande svart jacka fast billigare HÄR, rosa tröja liknande HÄR, byxor HÄR  
 
 
Idag har vi varit i färgaffärer och letat färg till köksgolv och allt till hallen, det är himla svårt med färg men vi har kommit fram till att köksgolvet och hallen ska målas i samma grå, sedan ska även den grå gå upp i trappen. Så det är viktigt att den matchar köksskåpen och tapeten i hallen.
 
Sedan har vi valt att ha samma färg på väggarna i hallen som det är på köksskåpen. Nu är skåpen en annan blandning som snickaren har fixat för han måste ha en slitstark färg men vi bröt fram en liknande färg till väggarna. Koden är längre ner. 
 
 
Vi fick superfin hjälp av Alex på Färgservice i Linköping där de ska hjälpa oss med golvfärgen och även till trappen. De kan inte rekommendera att måla klinkersgolv för det kan även gå åt skogen, men vi vill ändå försöka få det snyggt och på sikt byta golven. Men först har vi lite annat att fixa med. Nästa gång ska jag berätta lite mer om vilken färg vi valt och så ska vi provmåla med tre olika kulörer.
 
 
Färgservice säljer mina favorittapeter om jag får inreda en stuga någon gång, då ska jag välja den HÄR ( den mycket finare i verkligheten) och den HÄR. 
 
 
William Morris seaweed som vi har i hallen , älskar den
 
 
Sedan bar det av till Colorama där de bröt fram väggfärgen som sagt och det kommer bli så snyggt till tapeten. Längtar! När man ska måla ska man också fundera på om man har sol i öst eller väst osv. Jag kan inte så mycket om det där men mina målare har koll. Ni ska få fina bilder sedan och tips på alla färgkoder när vi är klara. 
 
  
Vi var också på återkontroll med Elin och allt är bara bra. Jag är inget orolig när vi åker dit längre. Det känns bra i magen hela tiden och man känner hur pigg Elin är. Nu går det ett halvår till nästa kontroll igen och fram till dess ska vi göra några utredningar inför försäkringspengar som ska betalas ut och porten som ska opereras bort. Elin vill inte att jag skriver en massa om detta och det finns inget heller som jag känner att jag skulle behöva berätta mer er än så. Allt är bra och det känns fantastiskt. Ni förstår vilken glädje vi bär på. 
 
 
Kalle och jag åt lunch på Torn1, superbra lunchställe och så trevligt där. Tips till alla. 
 
  
Mina glasögon har kommit. Det känns skönt och nu ska jag börja vänja mig. Jag är långsynt ( säger man så? kanske det blir rätt ) ser suddigt nära men ser bra på långt håll, men eftersom jag jobbar så mycket i telefonen så vill jag ha några på heltid. Jag ska beställa fler sedan när jag känner att dessa känns bra. Glasögonen finns även HÄR. ( 200 kr billigare än mina och fullpris i stan på glas osv , men nästa gång 50% på bågar) 
 
 
Så här ser de ut på när jag sitter och skriver till er 🙂
 
 
 
Så lite klädtips: Gina Tricot har också startat sin Black Weekend och jag handlar mycket kläder där men på rean finns inte så mycket för mig som är över 40 men jag hittar väldigt mycket i den butiken i Linköping. Jag gillar att blanda  lite billigare med lite dyrare, allt som jag tycker om. Jag gillar tex. den mysiga tröjan HÄR ( Elin har den)  söt knytblus HÄR, , byxor HÄR ( finns sällan på nätet men i butiken, perfekt för oss korta) och svart stickad klänning HÄR som är så snyggt på vintern med boots till eller korta gympaskor.  Jag fick hem en liknande sådan här väska idag på posten  HÄR fast min var lite dyrare :) Japp det var lite Gina tricot tips för er  🙂
 
 
Nej nu ska jag jobba som en tok och äta lite och så önskar jag er skön kväll
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


S

Om man är närsynt brukar man inte se bra på långt avstånd.

Svar: Ha, ha då är jag inte närsynt :) jag ser toppen på långt håll men inte nära på telefon...Kram Lotta
Fyra årstider

2018-11-19 // 21:10:19

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0