Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerSpa och frukost på The Box hotel
Pressupplevelse i samarbete med Visit Linköping & Co
 
Förra veckan fick jag åka på en riktig härlig upplevelse, det väntade nämligen frukost och dagspa på nya fina The Box hotel. Jag och Philip hann inte med det när vi var på konsert så därför blev det en egen dag vilket var ännu skönare och bättre. 
 
 
På The Box hotel kan man komma för att bara äta frukost. Det går bra att köpa till i receptionen och så får man sitta i den fina miljön. Jag älskar frukost på hotell och tycker det är så lyxigt och jag försöker ganska ofta åka iväg och köpa frukost bara för det är en av de bästa stunderna på dagen. Jag älskar sitta och "hänga" med mitt kaffe och få ta det lungt en morgon. 
 
 
På The Box hotel kan man även komma för att äta lunch eller boka bord på kvällen för att äta i restaurangen. Hotellet är också ett av två som är med i White Guide.
 
 
Något jag mer tycker väldigt mycket om är att åka på spa. Det fanns inte möjlighet till när jag var ung eller när barnen var små men numera åker jag på spa ganska ofta. Nu kan jag även se att både yngre människor och familjer med barn ofta är på spa. Man tar hand om sig själv och gör mer upplevelser än när jag var yngre. När jag var på The box spa var det flera mammor med sina bäbisar och flera barnfamiljer där som unnade sig dagspa. 
 
 
The Wellbox som spat heter erbjuder flera olika inom och utomhuspooler, flera olika sorters bastu osv. Där fanns mycket att välja på. Man kan också köpa till sin egen sparitual med 8 olika krämer, skrubb m.m som jag fick genomföra. "Halleluljamoment" så skönt det var! jag var len och fräsch och rosenröd när det var klart och kände mig bara så fin i huden och avslappnad. 
 
 
Om man sover på hotellet en vardag så kostar det bara 95 kr extra att gå in på spaavdelningen så missa inte det. Man kan även komma hit som vanlig spagäst, mer om dessa priser längst ner. 
 
 
Om du vill åka The Box hotel för att gå på spa så har du bokningssidan HÄR, de erbjuder också lite paket med ett glas bubbel och mat så bara kontakta dem om ni är intresserade. Hotellets hemsida hittar ni HÄR.
 
Linköping har så mycket att uppleva och jag hoppas kunna få visa upp mer från staden som jag tycker så mycket om. Alla upplevelser och allt som händer nu kring jul hittar ni på Visit Linköping & Co hemsida HÄR . Kom och titta på Vinterstad i Ljus mer om det kan ni läsa HÄR
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 
 

5 dagar utan någonting bokat
Annonslänk Ellos
 
Nu väntar fem dagar hemma för mig utan någonting bokat. Så skönt det ska bli. Så svårt att hinna skapa saker när man ska bort en dag. Man måste hinna göra någonting och så ska det hinnas fota och det blir ju mörkt så tidigt. Som bloggare är mörkret ett bekymmer. En tur till blomsteraffären kanske jag gör och fixar lite egen fågelmat och kylskåpet som börjar bli tomt igen. I helgen får vi se vad som väntar. Kalle ska vara ledig och vi har lite nedskrivet på en lista på saker vi behöver få gjort till målare kommer och så fixa klart Philips rum med hylla osv
 
 
 
Kan också tipsa om att Ellos fyllt på den HÄR  populära julstjärnan igen och nu 20% rabatt, den ska få komma hem till mitt matsalsfönster. Du får scrolla lite neråt och de brukar ta slut fort när de är nedsatta. 
 
Ja lite av varje, vi hörs senare idag igen
 
Kram Lotta
 
💗
 
 

Ta mig som en godispåse
Annonslänkar H&M , annonssamarbete Bangerhead
Godmorgon vänner, ska snart iväg men kikar in till er på morgonen. Det är så många som skriver att jag tillhör deras morgonrutin och det gläder mig 💗. Jag säger hej till er trogna och fina följare och ni är många här. Minst 4000 på en dag. Fyra årstider är en av Sveriges största bloggar  inom Hus och hem. Puss på er alla!! Ni kommer in och läser här och gillar olika saker och är det nåt som inte är bra bara bläddra vidare. Ta mig som en godispåse, plocka bara ut det ni gillar, resten skiter ni i🙂 Jag hade tagit chokladen...ha, ha
 
Blus HÄR ( men slut på nätet , köpt i Linköping) Glasögon HÄR
 
 
Igår fick jag snälla komplimanger på instagram om mina glasögon också, då blev jag glad. Jag ska in och beställa ett par till idag. Vill ha något att byta med och jag jobbar på att lära mig det här med progressiva. Sedan fick jag komplimang för min sminkning så några fler produkter ska ni få tips på framöver. En ögonskugga som jag tycker är bra som jag inte tipsat om innan är den HÄR ( finns i många olika färger) Jag använder alla tre färgerna på en sminkning. 
 
 
 
En parfym som både jag och Elin använder som vi köpte på flygplatsen när vi åkte till Menorca är Ralph Lauren. Vi gillar lätta och söta parfymer och denna HÄR luktar så gott. Tips till julklapp för den som vill
 
Återkommer senare idag
 
Kram Lotta 
 
💗
 
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Jul

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0