Vad ska jag göra nu?
Innhåller annonslänkar 
 
Flera projekt som vi har haft här hemma börjar bli klart, märklig känsla. Vi har ju hur mycket som helst att renovera och måla här hemma , men det är sånt som Kalle gör eller vi tar hjälp med ( jag är superdålig på målning och gör inte det, bara rödfärg möjligtvis) Jag tänker mer på sånt som jag kan göra , saker jag kan göra på min arbetstid eller bloggtid eller vad man ska kalla det. Orangeriet och köksträdgården börjar kännas klart.
 
 
Det finns en hel del kvar, men häck planterar vi nog inte förrän till hösten så den slipper torka i sommar nu när det varit så varmt. Sedan är det massor mer grejer  som ska göras klart, men inte stora saker. 
 
 
Så nu ska jag börja fixa lite mer nere vid poolen och stora trädgården. Borta vid orangeriet kommer det gå över till att mest vattna och fylla på grus varje år och dra ogräs, inget tungt jobb. Nere vid poolen har vi pratat om plank, ett litet poolhus och kanske en pergola. Har kollat in detta från Ellos HÄR som en instgrammare har och som är fint. Detta från Hillerstorp HÄR  är också fint och rejält. Jag vill inte ha för mycket dynor osv, det ska vara lätt att plocka in och ut osv. Därför vill ja ha litet poolhus att ha dynor i. 
 
Vår stora trädgård vid huset och poolen måste vara lättskött, stora krukor, stora träd, stora rabatter osv för vi bor så stort så allt ser larvigt litet ut annars, men jag gillar ju den här mer mysiga känslan också som är borta i köksträdgården, det typiskt lantliga. Jag får fundera lite. 
 
Ja vi får se lite vad vi satsar pengar och tid på, så ska köket bli klart och sedan uterummet, så projekt finns det och jag älskar det. Kalle pratade om att sätta igen golvet vid poolen idag så jag kanske inte ska nämna det här med pergola, då måste det stå öppet ett tag till 🙂
 
Kram Lotta
 
💗
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Cicci Mitt i Byn!

Underbart att höra Era planer, i din rabatt ser jag världens underbaraste blomma, Löjtnantshjärta vit, ej så vanlig numera. Så vackert! Ha en fin dag!

2018-05-27 // 09:41:12
Ann-Kristin

Njut av er vackra trädgård! Och, tro mig, projekten kommer att fortsätta "ploppa" upp igen. Man blir ju faktiskt aldrig riktigt klar i en trädgård, som tur är!

2018-05-27 // 10:43:30
Ulla

Vilken energi du har. Hur bara orkar du måste vara en hel att hålla ordning på. Njuter av att se alla bilder på din fina trädgård, fina kissen alla hönsen och ditt vackra hem. Kram på er alla

2018-05-27 // 11:03:54
Efa

Man känner sig aldrig klar med sådana projekt. Bara man orkar och tycker det är kul så löser sig allt. Spännande!!

2018-05-27 // 17:00:10
URL: http://edasalihov.blogg.se
Lovisa

Ja projekten tar nog aldrig slut, och tur är väl det!? ☺️ Det är ju roligt att pyssla på och veta att det finns saker att hugga tag i, när man blir rastlös.

2018-05-27 // 19:45:34
URL: http://www.inredningbycadla.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0