Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerVad jag gjorde igår
Innehåller annonslänkar 
 
Bilder mobilen
 
Igår hade jag en mysdag som jag kallar den, när man är sin egen chef så kan man lägga in dessa ibland och helst på vardagar när det inte är lika mycket människor i affärerna. Jag skulle handla växter och åka och fixa mina naglar, som ni ser på bilden så hade en lossnat och de var fula efter allt grävande. 
 
 
Kjol HÄR och gammal blus men finns andra fina HÄR och HÄR , tygskor HÄR
 
 
Jag började min dag med att skjutsa Elin till skolan som också skulle ha en mysdag med sin klass i Bergs slussar. Sedan åkte jag vidare och köpte växter i en av mina favoritbutiker Blomstertorget.  Jag älskar besöka trädgårdshandlare så jag tänkte att jag ska åka omkring och kika lite mer i sommar så kan jag tipsa er också. 
 
 
Sedan for jag hem och planterade allt på en gång och det blev så fint, får visa er en annan dag. En magnolia på stam har jag köpt. Den ska planteras i sur jord och man måste se till att den inte står i blåst osv 
 
 
Sedan hade jag några timmar kvar så då tog jag en tur till Blomsterglädje i Motala, Habblarp i Mjölby och uträttade en massa ärenden. Hann hur mycket som helst. Sist gjorde jag naglarna fina hos bästa Amanda och valde peach denna gång. Detta nagellack kan man inte köpa på nätet, men Amanda har i butiken. Jag köpte extra färg att kunna måla tånaglarna i samma färg. Vill du ha ett liknande gellack så finns det på Ellos HÄR  ( bilden på det orange i mitten) 
 
 
När jag kom hem satte jag mig på gräsklipparen och klippte allt gräs hos mig och min granne ( tar 2 timmar ) och sedan hade jag besvär av all pollen. När jag var liten så var jag jättesjuk av astma och allergi, när jag började med Lchf försvann astman men allergi har jag kvar varje vår. 
 
 
 
Jag valde ändå att plantera klart mina kryddor och gå en 8 km kvällspromenad med Helena för det är ljuvligt ute nu. Igår hämtade jag också min Muurikka  som jag längtat efter och som vi ska använda borta vid grillen vid orangeriet. Här ska lagas massa god mat. På kvällen stupade jag i säng och idag ska jag mest gå här och plocka lite ordning, trimma lite gräs och handla mat.
 
 
Ha en fin fredag!
 
Kram Lotta
 
💗


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Lovisa

Så roligt att köpa nya växter! Älskar det ☺️

2018-05-18 // 12:47:22
URL: http://inredningbycadla.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.com
Lantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0