Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerUtekök
Innehåller annonslänkar och samarbete med Campadre
 
Godmorgon alla fina läsare och hoppas ni haft en bra Valborg. Vi satt här inne uterummet  med värme på och massor av tända ljus och det var så mysigt. Vi var inte ute och elda någon brasa men det var skönt att slippa stå ute och frysa i regnet. Vi har egna brasor på våra tomter men de elda vi inte.
 
 
Idag ska Kalle ordna lite med strömmen vid poolen så vi kan fortsätta bygga igen golvet. Vi ska ha litet plank mot våra grannar med lampor och har planterat rosor. Det kommer bli fint men är mycket att tänka på så man inte bara bygger igen. Lamporna i golvet ska sättas klart osv. 
 
 
Tips på fin brickor HÄR, HÄR och HÄR 
 
Jag har inga direkt måsten men ska också börja börja gräva bort gräs vid köksträdgården och lägga klart gruset och lite nya rabatter och någon ny pallkrage. Ja det händer lite hela tiden. 
 
 
Tips på fint porslin till ditt utekök HÄR, HÄR och HÄR 
 
 
Här i uterummet har vi vårt gamla utekök som vi kallar det. På sikt kommer vi göra om i uterummet, men det är väldigt mysigt så här med. Det här är skåp från vår gamla tvättstuga, det börjar bli slitet men funkar bra när man har gäster och vill duka upp med mat. 
 
 
 
På tal om utekök så tycker jag det HÄR från Brafab är så fint. Undrar om man skulle kunna göra om det och sätta in grill också? Vi har ju redan köpt en diskho på Ikea för flera år sedan som ligger och väntar. 
 
 
Nej nu har jag plockat ordning här och hängt upp fina skjortor som min man fått. Lite sommarskjortor med typ hundra nålar i men supersnygga. Han gillar Oscar som finns HÄR  och sitter så snyggt på honom. ( Hos Campadre får ni 10% rabatt med koden Fyra10) 
 
 
 
Nu blir det att få min kära man upp från sängen och fixa lite mysig frukost , sitta och prata om livet och vad vi behöver göra osv. Det känns som helg men det är ju tisdag idag 🙂 Jag har plockat ordning i köket så all disk är borta och klart. 
 
Ha en fin helgdag
 
Kram Lotta
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Lovisa

Så mysigt och praktiskt med ett utekök!

2018-05-01 // 11:20:57
URL: http://inredningbycadla.se
Liselotte Johansson

Vilket fint utekök ni har.

2018-05-01 // 19:08:15
URL: http://bylijo.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0