Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerInreda vid poolen
 
Innehåller annonslänkar 
 
Idag har vi jobbat vid poolen. Kalle har kopplat in elen så nu funkar poolöverdraget igen. Förra sommaren bytte vi alla plankor runt poolen och fick sätta på poolöverdraget på nytt så i höstas hade vi igen el påslaget. Nu är det fixat och Kalle har även fixat så vi kan sätta upp belysning på planket som ska byggas och i det lilla poolhuset som ska bli klart på sikt.
 
 
I hörnet där det inte är klart så har vi tänkt att inreda lite som omklädning med bänkar och krokar. Först tänkte vi ha utedusch men man kan duscha inne en trappa upp i badrummet så vi struntar i det. Eftersom min man bestämt att vi ska ha så här stort så får jag mycket att inreda 🙂
 
Så tänk er plank i hörnet här och så bänkar, jag tänker mig något sådant HÄR  som på Mio eller Ellos HÄR. Jag skulle gärna vilja ha någon skärmvägg  som jag tipsat om innan och några fina krokar. 
 
 
 
Jag har städat här i vattnet idag, den här bilden är hur det såg ut innan. Vårt plankbord får jag ofta frågor om, vi har inte hunnit bära ut det ännu. Jag har lovat att mäta det imorgon för ni är många som undrar hur stort det är. Det är en lokal snickare som gjort det åt mig. Stolarna är från Ikea. 
 
 
 
Nu längtar man tills man kan ta ut olivträden och få inreda mysigt och allt grönt växer upp. Men nu är vi klara med elen så länge och nästa gång det är ledighet så kanske vi kan bygga igen golvet.
 
 
Ni är också många som frågar mig vart jag hittar de där fina glaskuporna att ha ute. Mina kommer från Sprudla, men de har inga just nu, men  jag skulle vilja ha många fler, älskar mina glaskupor. Nu har jag sett att tex. Rum21 har fått hem i två olika storlekar HÄR och HÄR, de är så fina att ha ute. 
 
Nu ska vi fixa lite kvällsmat och sedan ska jag lata mig kvällen lång. Jag behöver jobba vid datorn så det får jag kalla lata mig .
 
Kram Lotta
 
💗
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Viveka

Hur ofta måste man byta vatten i så stor pool? Eller räcker det med sånt man sätter till. Hur är det på vintern då att det inte fryser sönder? Så fint ert nya däck runt poolen😍

Svar: Hej, ja precis man behöver inte byta man får hälla i istället. Det är bara när man ska stänga på vintern som man sänker vattennivån lite och inget fryser sönder när det är klor i. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-05-02 // 14:38:43

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0