Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerImorgon blir det bullbakning
Annonssamarbete med  Campadre
 
Bricka HÄR 
 
Imorgon ska jag ställa mig och baka 100 bullar till idrottsföreningen i byn, tänkte hjälpa dem lite som har lite olika aktiviter här. Jag startar tidigt så blir jag nog snart klar, men idag är det trädgårdsdag och jag ska visa er lite vad jag pysslar med , men lite annat kommer först. 
 
Kram Lotta
 
💗
 
.................
 
Brödrost från Campadre, som ger 10% med koden Fyra10 HÄR 

I resväskan
Innehåller annonslänkar 
 
 
Godmorgon , en till strålande dag och jag ska jobba i min trädgård igen. Jag börjar komma ifatt nu men här är så stort så det finns massor att göra. Dags att klippa och trimma gräs också. 
 
Om du ska ut och resa i sommar kan jag rekommendera Rituals små förpackningar och dofter. Väldigt praktiska om man ska packa lilla resväskan. Den HÄR doften är en av mina favoriter fast jag gillar nog alla dofter.
 
Nu ska det bli kaffe ute i trädgården så återkommer jag snart, ska hämta in syren också.
 
Kram Lotta
 
💗

Uteplats
Innehåller annonslänkar och samarbete med Sprudla
 
 
Vid stora rabatten har jag haft gårdsgrus och nu hade det blivit så mycket ogräs där så idag hämtade jag ny makadam och det blev mycket bättre.
 
 
 Jag flyttade också stolarna från Ikea  som stått på altanen vid uterummet för jag har ändå inget bord där och så hämtade bordet som jag målade i falufärg timmergrå förra året. Sedan blev det ett parasoll från poolen så nu behöver jag beställa ett nytt parasoll från Ellos HÄR , jag tror samma finns hos Jotex HÄR  också. 
  
 
Skål HÄR och bestick HÄR 
 
 
Kanna Royal design HÄR och tallrik Jotex HÄR
 
Nu är det tomt på altanen och nu får jag fundera på något annat där. Det här blev verkligen en favoritplats det här vid tulpanerna. Jag kände direkt när jag satte mig där att det var så inbonat och skugga. Jag är ingen soldyrkare som gillar sitta i solen. På altanen vid uterummet skulle jag vilja ha korgstolar och i stil med Mios fina grupp som finns HÄR,  men detta är nog för inomhusbruk, annars finns den HÄR men jag gillar inte glasbord. 
 
Jag ska kika runt lite först, svårast är bord tycker jag för där har vi inte så stort. Kanske samma stolar som vi har vid poolen från Ikea, de är ju fina också.  
 
 
Lykta HÄR ( samarbete ) 
 
 
Nu är det dags att fixa lite goda hamburgare och duka här ute. De är trötta här i min familj idag och jag ska sitta och jobba vid datorn hela kvällen även om det är fint väder, har massor att komma ifatt med.
 
Ha det toppenbra alla fina följare
 
Kram Lotta
 
💗
VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0