Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerUterum
 
Annonslänk och samarbete med Skånska Byggvaror
 
När vi är klara med köket så ska vi fortsätta ute med vår altan mot poolen, det är prio ett att få den klar i sommar och så lister i orangeriet. Måla huset ska vi få hjälp med. Men sedan efter det är det uterummet som ska fixas. Alla möbler ska ut, det ska målas, läggas annat golv osv Kalle skulle kunna tänka sig att göra det vinterbonat men jag tycker vi har så stort innan men tänk att kunna sitta där ute även på vintern och sätta in kamin m.m skulle vara supermysigt. Något att fundera över. 
 
 
Matsalsmöblerna har vi haft sedan vi träffades och bordet är vingligt m.m Ikeasoffan är ok i stommen men alla dynor är förstörda och vittrat sönder inuti så det går inte ta av och tvätta tyget. Uterummet är inget som måste bli klart just nu men på sikt ska vi göra ordning. Jag är så glad för vårt uterum, vi använder det massor på våren och sommaren och är glada att de som bodde innan oss byggde så stort. 
 
Vad är ert nästa projekt?
 
Kram Lotta
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Moa

Hej Lotta!! Jag har läst din blogg länge och blir inspirerad att följa drömmar. Vi har renoverat i några år och har mycket kvar. Men denna vintern har vi tagit paus och följt vårt fritidsintresse, skidåkning. Vi har tillsammans med en annan familj valt att säsonga i Stöten. Svenska fjällen är fantastiskt och vi ville få möjligheten till mycket skidåkning, umgänge med barnen och träffa nya vänner. Jag har arbetat i skidskolan och min man har arbetat på distans samt tagit hand om barnen och deras läxor. På em har vi åkt skidor tillsammans. Tror precis som du att allt är möjligt. Nu är jag och de stora barnen (10 o 7 år) hemma några veckor för att skriva nationella prov sedan blir det att avsluta vårt fantastiska äventyr i påsk!!

Som svar på din fråga så blir det att juta en plata till ett kommande växthus till våren. Men växthuset kanske får vänta några år för att säsonga i Stöten hoppas vi på igen! Följ oss gärna på @sasong2018 på insta!!

Tack för all inspiration!! // Moa

Svar: Hej, gud vad detta lät underbart och vilken inspiration för mig att höra om er dröm och att våga. Heja er!! Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-19 // 16:55:04
Liselotte

Vilket härligt uterum. Vi gjorde ett växthus förra året som jag kallar glaspaviljong och en köksträdgård. Jag blev så inspirerad av eran köksträdgård. Jag hoppas jag hinner få ordning i köksträdgården men vi har nu ett annat projekt på gång. Min man har haft kraftiga problem med astma och har precis fått veta att han är allergisk mot pälsdjur. Vi har en hund och två katter. Det finns inte i min värld att göra oss av med djuren. Vi kommer istället bygga ett Attefallshus till djuren och där jag också kan ha syatelje. Det blir vårt prioett under våren och sommaren. Jag vill att djuren så fort som möjligt ska flytta hem. De bor nu hos min pappa.

2018-03-19 // 16:57:21
URL: http://bylijo.blogg.se
Cecilia

Vilket stort och fint uterum! Vi har också ett som vi använde mycket i somras (som var första året i vårt nya hus), dock modellen mindre 😃
Gör mest lite små-renovering här och var inomhus nu (tapetserat fondvägg, målat några väggar osv), men så fort våren kommer vill jag fixa med mer växter i vår trädgård, så gräs där det är lite dåligt osv. .
Kram!

2018-03-19 // 20:46:30
Isabell

Vilket fantasiskt uterum med så mycket plats!

Vårt nästa projekt är att dra all el i huset vi renoverar, känns som ett stort steg i rätt riktning mot att så småningom kunna bo i huset !

2018-03-20 // 06:11:05
URL: http://livetpabacken.blo.gg

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0