Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerSpartips och fortsatt röja
Innehåller annonslänk till Campadre
 
Inga helgblommor i fredags och ingen helgmat. Ja det blir lite tristare men jag valde bort blommorna och satte in 300 kr på mina fonder istället och tänkte jag har fina kryddor på bordet istället och vi måste äta upp det vi har i kylskåpet innan vi köper nytt. För mig är det ett bra spartips. Om jag väljer att inte köpa något så putsa in dessa pengar direkt på ISK och köp fonder/aktier direkt. Väldigt skönt att ha pengar på sparkontot och se dem växa.
 
Fler spartips just nu är att sälja saker. Jag håller på att städar och säljer saker och nu är vi uppe i många tusenlappar till fjällen istället. Jag ska fortsätta med det idag. Ni som följer mig på instagram såg att jag röjde en sidogarderob igår. Idag ska jag ta det sista , vårat fina skafferi på övervåningen.  Sedan har jag röjt hela huset klart. Tjohoo skönt!
 
 
Dålig bild men den bjuder jag på :) 
 
Så idag blir det fortsatt röja här hemma och jobba. Har massor jag skulle behöva göra på datorn, men det är ju inte så kul att sitta där när familjen är hemma. 
 
 
 
Ska kolla in dessa badrumsmattor också , jag tvättar mina hela tiden men de samlar så mycket skräp. Tycker badrumsmatta är så skönt på golven när man kommer upp på morgonen i badrummet. De HÄR var snygga och klassiska.
 
Vad ska du hitta på idag?
 
Kram Lotta
 
💗
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Liselotte

I dag blir det skidåkning. Vi är i Trysil. Härligt.

Svar: Härligt!! Vi är snart också iväg på skidresa. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-04 // 07:52:29
URL: http://bylijo.blogg.se
Tanja

Tycker att jag röjer hela tiden och ändå så samlas det grejer här och där.. Blev nyfiken på vart du säljer det du rensar bort? Själv har jag testat Tradera men det var för bökigt för mig..
bra att du skriver om att fina saker ibland får väljas bort för sparande, i lyxfälletider kan det nog inte påpekas tillräckligt. Ha en skön söndag!

Svar: Hej, jag har sålt kläder, kattställning, parfym.. ja massor av saker som jag inte använder. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-04 // 08:59:46
Milla

Jättebra att du skriver om sparande Lotta! Det är liksom nästan tabu ibland i sociala medier. Det är ju inte inkomsterna som är lättast att styra på kort sikt utan utgifterna, och att spara på allt det där "extra som man unnar sig" är en bra grej, lätt att det där unnandet blir slentrian. Jag har sagt upp tidningar jag ändå inte läser, och försöker undvika att samla på mig en massa... ja men blir ju blind över det man har härhemma. ISK är verkligen bra, man bestämmer vilken risk man vill ha och den där nedgången som var för ett par veckor sedan kan ju öppna för lite extra investeringar om man vill.
Mer sånt Lotta! kram Milla

2018-03-04 // 12:37:25
URL: http://millaflower.blogspot.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0