Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerOrdning i hallen
Innehåller annonslänk
 
 Marlene birger väska HÄR 
 
Tycker du som jag att det är lite svårt att ha ordning i hallen? Jag gillar inte när det hänger saker hur som helst eller står massor av skor framme osv. Vi kan ha väldigt rörigt mellan varven men det ska gå fort att städa undan och allt ska ha sin plats. Så skor är något jag plockar undan ofta. Sedan har ungarna en egen garderob och vi har en liten garderob för utekläder. Förvaring är något som är viktigt mig och det kan man aldrig ha för mycket av. Försöker också rensa ofta så blir det lite bättre.
 
 Hur har du det med förvaring? Har man nånsin tillräckligt med plats?
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Mia

Oh ja, tycker alltid att vi har för lite förvaring :) Dessutom har vi en väldigt liten hall som lätt fylls på så försöker hitta olika lösningar för att gömma kläder :)
Vacker dag till dig 💕
Varma kramar Mia

2018-03-13 // 08:01:58
URL: http://https://nouw.com/mittlivharochnu
Anna

Oh ja, förvaring är a och o. Vi har det så bakvänt hos oss att i den stora hallen där vi alla har en varsin garderob och golvytan är stor - där går vi aldrig, men i den lilla hallen där det är trångt både för fötter och skor - där går vi jämt ;-) Ha en fin dag Lotta och tack för en trivsam blogg!

2018-03-13 // 09:23:46
URL: http://nouw.com/molban
eva fridström

nej vi hat trångt nu fast vi är två fatta inte hur vi fick plats förr när vi var fem .Men jag antar att man har det för bra shoppar lite för mycket ibland fast det är ju så kul .Jag shoppar oftas mitt på Gekås då vi reser en del och lägger rätt så mycket pengar på det .Snart bär det av igen till mallis :) med min bästsi sen förr så härligt .

2018-03-13 // 09:29:24
URL: http://pysseliten.blogg.se
Cecilia

Tack och lov hade det huset vi flyttade till för dryga året sen mycket mer förvaring än vårt förra hus. Nu kan vi hänga undan ytterkläder och ta fram efter säsong. Underbart! För visst vill man ha ordning och reda 😃👍

2018-03-13 // 10:44:49
Helene

Jag har i mina tidigare boenden alltid haft trångt i hallen och lite eller ingen förvaring.
Men i vårt nuvarande hus har vi en stor hall och stora garderober bakom glasdörrar där det finns massor med plats både för oss och våra gäster helt underbart när man aldrig tidigare varit bortskämd med det😀
Vad fint det ser ut i din hall💜
Kram


2018-03-13 // 12:44:25
Lovisa

Vi har det trångt i hallen, med fyra småbarn och 2 barnvagnar 🙈 Plocka och röja får man göra ofta!

2018-03-13 // 13:16:25
URL: http://inredningbycadla.se
Asa Aabakken

I mitt hus från 50 talet har vi alldeles för lite förvaring. Jag brukar röja i hallen 1 gång i månaden. Men sedan barnen flyttat hemmifrån blir det mindre rörigt. men ikväll skall jag röja undan lite för mannen fyller år i helgen och då vill man ju ha det fint. Kramar från Åsa

2018-03-13 // 13:33:32
URL: http://asasblogg.com
Ann-Kristin

Jag har börjat organisera mitt hem enligt KonMari-metoden. Tycker jag fått så mycket bättre överblick över kläder, skor, ja allt, inte bara kläder. Jag har snarare kunnat minska mitt behov av förvaring nu. Det handlar ju om att allt skall ha sin egen plats. Kläder viks på ett speciellt sätt så att man ser vad man har bl.a. Det finns mycket att läsa om det här på nätet, så får man pröva om det passar en själv. Jag lägger i alla fall mycket mindre tid på att leta efter saker nu.

Svar: Ja har läst lite om Konmari-metoden och det verkar intressant , rensar ofta för jag gillar inte att ha mycket grejer överallt. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-13 // 15:08:51
Linda Berlin

Hej❤
😂😂 håller med dig. Vi har skor i hela hallen, det är så med stora barn . Men precis som du säger så ska det gå lätt att plocka undan .

Trevlig kväll
Kram Linda
Shopaholicmum.blogg.se

2018-03-13 // 18:35:40
URL: http://shopaholicmum.blogg.se
Caroline

Vi har massor förvaring i vårt hus o en stor vind som vi kan stuva undan saker på. Vi är bara 2 o har så många garderober att vissa står tomma. Det är lyx!

2018-03-17 // 19:42:17

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0