Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerHur får man en stor blogg
 
Ni mailar ofta frågor omkring bloggande och hur man får en stor blogg. Min blogg har ca 5000 besökare om dagen och visst är det mycket, en av Sveriges största inom Hus och Hem men det finns många mycket större bloggar än mig. Här är några enkla tips som jag har och skrivit lite om innan.
 
Det tar ofta tid att få en större blogg, för mig tog det ca 5 år innan jag hade ca 3000 besökare om dagen, så räkna med att blogga länge.
 
Fundera på vad du vill skriva om och håll dig till en egen stil och skriv gärna personligt. Din läsare ska känna att du är äkta och dig själv.
 
Bilderna är ofta viktiga så en bra kamera är att rekommendera
 
Blogga gärna minst 2 gånger om dagen och tänk på vilka överskrifter du har som kommer synas på google.
 
Skriv kommentarer på andras bloggar. Det är viktigt! För att synas på google och för att andra ska upptäcka dig behöver du synas med kommentarter på andra bloggar. Jag satt minst 2 timmar om dagen i flera år och skrev kommentarer. Detta gör nu att google gillar mig och jag har höga träffar. 
 
Om dina besökare tycker om dig så kommer de återvända och vilja följa ditt liv. Se till att alltid bjuda på något nytt som händer, i hemmet, hur du tänker, nästa mål osv
 
Det som brukar vara det svåra för många är att hitta tiden att blogga mycket varje dag, det tar tid att fota och skriva och på vintern blir det fort mörkt men har du som mål att få en större blogg så måste du lägga den tiden. Så fort jag slappar för mycket osv så märker jag i statistik osv att det minskar. Jag måste aktivt hela tiden jobba på att synas i mina sociala kanaler, fundera på bilder, vad jag ska skriva om osv. En bloggare kan nästan aldrig ta en längre semester. Att få ihop bilder till flera inlägg om dagen när man har visat sitt hem i 10 år kan vara lite klurigt så det gäller att bjuda på lite av varje och det är ju inte hela världen att använda en gammal bild heller. 
 
Några enkla tips från mig
 
Kram Lotta
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Carina Krantz

Tack fina Lotta för tips! Ja det är inte lätt att få tiden att räcka till. Jag älskar att fotografera, men tiden...ja vart tar den vägen? Jag började att blogga pga att bekanta och vänner sa åt mig att göra något med alla mina fotografier Hihi alla blir inte bra ;-)
Kram och det är så inspirerande att läsa din blogg

Svar: Ja det som bloggar själva vet att det tar mycket tid, det är inte lätt att hinna. Jag kunde gå ner lite i tid och jobba med foto och blogg hela tiden och det är jag tacksam för att jag vågat och gjort. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-12 // 16:52:30
URL: http://carinasphotolifestyle.se
Therese Ålstig

Jag har definitivt lång väg om jag skall nå dina nivåer av följare. Bra jobbat att lyckas hålla det så länge, att blogga, och bygga upp är tufft..

Svar: Det tar väldigt mycket tid och man måste vara lite påhittig att alltid ha mycket att visa och kunna se i bilder osv men jag tycker det är så roligt. Lycka till du med. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-12 // 19:18:21
URL: http://nouw.com/wallmobacken
Lovisa

Toppen-tips! ☺️

2018-03-12 // 19:22:54
URL: http://inredningbycadla.se
Agneta

Älskar din blogg och jag vill påstå att du är högst upp på min lista med bloggar jag gillar:) Älskar känslan av att man nästan är "tjenis" med hela din familj!😍
Kram🤗

Svar: Å det var ett fint betyg, känns bra att du känner så. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-12 // 19:30:54
Linda Berlin

Hej Lotta!
Tack för dina tips, till en som har en liten blogg ❤
Älskar att blogga och har som vision att bli lite större .
Då är det ju fantastiskt att man även kan tjäna en slant.
Men en fråga, hur går jag tillväga för att kunna tjäna pengar på mitt bloggande ? Hade blivit väldigt tacksam för svar .

Fortsatt trevlig kväll och tack för en fin blogg ❤

Kram Linda
Shopaholicmum.blogg.se

Svar: Hej, när bloggen började ha ca 2000 besökare om dagen så började företag höra av sig till mig och ville ha samarbeten. Då kunde jag börja ta betalt för dem. Numera kan man tjäna pengar på många olika sätt. Tex att företag mailar mig direkt, eller att PR byråer mailar mig och jag får olika jobb där företag vill ha reklam genom länkar eller visa produkter. Du kan också ha annonslänkar genom olika företag som Tradedoubler och Awin. Att få samarbeten med företag brukar ofta ske när man har från ca 2000 besökare om dagen och uppåt . Så jobba på besöksantalet och ha många sidvisningar så brukar företagen hitta en osv. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-12 // 19:35:15
URL: http://shopaholicmum.blogg.se
Anna

Tack för bra tips Lotta. Har inte haft min blogg så länge, men jag kämpar på och hoppas att jag så småningom kan försörja mig på den.

2018-03-12 // 21:41:30
URL: http://www.nouw.com/annabrange
Linda Berlin

Tack Lotta för ditt svar!
Kram

2018-03-13 // 06:37:51
URL: http://shopaholicmum.blogg.se
Joanna - Livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2

Bra tips

2018-03-13 // 09:44:17
URL: http://www.joannahalvardsson.se
Anders

Man får aldrig slappna av – hade fullt upp i höstas och bloggade bara sporadiskt under tre månader. Besöksantalet rasade och håller nu på att jobba upp mig igen.

2018-03-13 // 11:53:47
URL: http://fstvs.se
Vanessa

Hej Lotta!

Tack för så bra tips! Jag tar åt mig av allt du skriver!! Tack snälla för en härlig blogg! 😊 du får väldigt gärna kika in mitt senaste Ikeahack som blev så populärt och säga bad du tycker 🙏

2018-03-13 // 13:05:43
URL: http://interiorbyvanessa.se
Fanny

Jättebra tips tycker jag! Tack för det! :)

2018-03-13 // 20:36:35
URL: http://succemorsan.blogg.se
Malin

Tack för tipsen! Du har en så fin blogg.

2018-03-14 // 06:55:02
URL: http://malinnygards.blogg.se
Miasunset

Tack för tipsen!
Jag skriver om mitt liv som närvarande förälder, mode & inredning samt min stora passion pyssel & renovering.

2018-03-14 // 07:32:33
URL: http://miasunset.blogg.se
Jelena

Har tänkt på detta med att blogga flera gånger om dagen. Jag försöker skriva så ofta jag kan men inbillar mig att mitt liv inte är tillräckligt intressant för att skriva om det så ofta. Visst att jag har barn med diagnoser men allt flyter på just nu och jag är inte direkt intresserad av mode odyl. :)

Svar: Hej, bilder och texter är viktiga och även om man inte känner sig så intressant så får man skapa något att skriva om som gör att andra vill läsa och följa ens liv. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-14 // 20:36:02
URL: http://imsevimsigamodern.blogg.se
Sarah

Hejsan

Jag håller på fixa blogg min första nånsin och jag fattar inget hur man gör.. tex hur fixar man sin framsida med bilder och liknande .. Hur lär man sig sånt?

Svar: Hej, det är olika vart bloggen ligger på vilken portal. Man får öva och numera betalar jag och får hjälp med det. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-14 // 22:47:16
Sarah

Tack för svar men hur hittar man nån man betalar för sånt?

Svar: Hej, jag har inte letat de har mailat mig, företagen har hört av sig till mig. Annars är det bara att du mailar den du skulle vilja jobba med. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-15 // 18:26:15

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0