Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerHowardsoffa
Innehåller annonslänkar 
 
Nu har vi haft howardsofforna från Trademax ett tag och fotöljen börjar bli lite smutsig i tyget så jag funderar på att lämna klädseln på kemtvätt. Är det någon av er som gjort det? På bild ser ju allt så mycket renare och snyggare ut men i verkligheten börjar det bli ganska smutsigt. 
 
 
 
 
Nu är jag inte så extremt pedantisk och vi har ju även en katt som går ut och in som han vill så lite skit har jag inte dött av men någon gång per år skulle det vara roligt att få tyget lite uppfräschat. Annars så är vi väldigt nöjda till det priset man ger för dessa möbler. 
 
Kram Lotta
 
Tips och adlink
 
Våran soffa trademax HÄR , men annars  finns många fina på MIO HÄR  och soffa direkt HÄR


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Cecilia

Snygg soffgrupp! 😃👍
En fråga: har du köpt sängkläder från Campadre någon gång? Är de i bra kvalitét? Signade upp mig där igår och behöver verkligen nya sängkläder 😁
Ha en fin dag! 🌸☀️

Svar: Hej, ja det är samma grejer där som du kan köpa på andra hemsidor men bättre priser, klickar du genom min blogg och använder koden Fyra10 så får du 10% rabatt. Jag har inte köpt just sängkläder men igår handla jag en massa annat och väntar på massa fint till köket. Kram Lotta 🌸🌸
Fyra årstider

2018-03-21 // 07:19:04
Kristina Hjemli

Har inte en sån fåtölj men önskar mej en sån soffa och fåtöljer går säkert att tvätta bara man sätter på det när det är vått, är det en skön soffa att sitta i? Tack för en mysig blogg som jag läser varje dag

Svar: Den är lite hård men vi tycker den är bra och mannen som gillar sitta vid tv:n sitter där varje dag. Kram Lotta 🌸🌸
Fyra årstider

2018-03-21 // 07:45:20
Therese Ålstig

LJusa möbler i tyg är alltid svåra. Vi har en ljus soffa i stugan. Eller numera några nyanser mörkare. Med fem barn blir det lätt spillt både godis och annat kladdigt.

När barnen är stora ska jag köpa en dyrare soffa =)

2018-03-21 // 08:02:54
URL: http://nouw.com/wallmobacken
Maria

Godmorgon Lotta!
Vi har den soffan med och fotöljen, jag har precis samma problem med att de börjar bli lite smutsiga, jag gjorde misstaget och torkade soffan med våt trasa och det var inte lyckat! Det slutade med fläckar där jag torkat och tyget blev inte snyggt.
Så vått på soffan är inte att rekommendera. Tyget har också blivit väldigt fult på hela möblemanget! Så jag tycker personligen inte att kvalitén är någon höjdare tyvärr. Tråkigt då gruppen inte är gammal alls! Men kanske kemtvätt som du säger kunde vara nått?
Kram

Svar: Jag tror det står att klädseln ska kemtvättas. Men det går inte på fotpallen, vår soffa däremot är jättefin. Men fåtöljen sitter min man i varje kväll. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-21 // 08:28:29
Bella - lugnochgro.se

Otroligt fina bilder! Tänk om en kunde ha så ljust och fint hemma, men det får vänta tills barnen blivit lite äldre tror jag. Mycket inspirerande och vårigt! 🌸

Svar: Ja allt har sin tid och mina är ju stora . Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-21 // 08:49:01
URL: http://lugnochgro.se
Anna

Hej! Vi har Howardsoffor från Mio, ljusbeiga.Jag tvättar klädseln till sittdynorna och ryggdynorna i 40 grader. Funkar perfekt! Trär på när de är lite fuktiga. Vi har haft sofforna i 6 år nu. Tycker dock att de lätt blir noppriga i tyget där man sitter mycket, men köpte en noppborttagarmaskin som jag drar med regelbundet, då håller sig tyget fint!

2018-03-21 // 08:54:59
Jenny

Hej Lotta! Vi har en Howardsoffa från Mio och skickar klädseln på kemtvätt en gång på våren och en gång på hösten. Det har hittills fungerat jättebra och soffan håller sig fräsch under hela året. Kostnaden är per kilo tyg och för oss landade det på runt 600 kronor, prisvärt. Kram!

Svar: 600 kr var riktigt bra pris, man kan ju ringa fråga innan kan man höra lite. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-21 // 11:32:32
Maria

Vi har två soffor i klippt sammet från Englesson som vi köpte för 7 år sedan. Eftersom vi både har hund och katt köpte vi med avtagbar klädsel samt en extra klädsel. Vi har nu lämnat in den gamla klädseln för kemtvätt .
Det blev väldigt bra men ganska dyrt vi betalade 1700kr. Vet inte riktigt hur det blir om man inte kan ta av hela klädseln hur det löser det då, det kan ju bli färgskillnad och det är ju heller inte snyggt.

Svar: Hej, ja 1700 kr är ganska mycket pengar men om de blir rena och fina kan det vara värt det. Får fundera. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-21 // 12:09:38
Jeanna

Har haft soffa och fåtöljer i flera år och har alltid tvättat dem själv i 40 grader funkar perfekt.

Svar: Ska kolla om jag vågar :) Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-21 // 13:33:07
Lovisa

Var är det snygga mörka skåpet ifrån?

Svar: Hej, det är så gammalt så jag minns inte. Tror inte det finns längre tyvärr. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-21 // 15:29:53
URL: http://inredningbycadla.se
Cecilia

Stort tack för svaret 😃👍

2018-03-21 // 16:20:14
Jennie

Jag har en soffa med kritvitt tyg och ”endast kemtvätt”. Lämnade in på kemtvätt, 1700kr och tyget blev knappt märkbart renare. Chansade och tvättade klädseln i 40 grader med en skopa vanish och den blev kritvit igen.

2018-03-21 // 18:29:25
Anna-Karin

Vi har en stor vinkelsoffa från Stalands som vi är jättenöjda med. Den noppar på favoritplatserna. Jag har använder sambons gamla trimmer och "rakar" bort nopporna, funkar helt suveränt!

Svar: Å smart med trimmer, det får jag fundera på. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-21 // 21:54:19
Emelie Bergdahl viklund (gamla enbacken)

Hej:) ang ditt soffinlägg. Jag har en lika soffa och fåtöljer men mörkare färg. Lämnade in överdraget på två dynor då lillhjärtat hade fått magsjuka. Blev jättebra! Ingen skillnad på storleken efter. :)

2018-03-23 // 07:00:25
Kattis

Om det inre är något ”konstigt” material så borde det gå att köra på 40 i maskinen. Kanske inte centrifugera på högsta och sen trä på i fuktigt tillstånd. Hade klädslar från Ikea som det stod kemtvätt på, men jag körde i maskinen och trädde på fuktigt och lät dem platstorka. Lycka till vilket som 👍🏻😃

Svar: Å smart, det kan nog funka :) Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-23 // 18:37:01

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0