Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerEn arbetsdag för en influencers
Innehåller annonslänk 
 
 
En arbetsdag för en influencers som det heter, jag kan knappt uttala det :) kan innehålla det här. På morgonen när jag vaknar kollar jag av mailen, alla sociala medier. Det tar ca 30 min och då ligger jag ofta kvar i sängen. Har jag bloggat så delar jag inlägget på facebook, instagram m.m. Idag hade Blogg.se skrivit om mig HÄR. Det är alltid bra att få lite publicitet. 
 
 
Sedan startar jag nästan alla dagar med att plocka ordning i hela huset, jag tycker det är lättare att jobba då. Så först röjer jag kök, tvättstuga och i alla rummen. Det brukar inte ta så lång tid. När jag klar med det går jag ut till hönsen och ger dem mat, vattnar i orangeriet. Har jag några samarbeten som ska fotas så gör jag ofta det. Då är klockan ofta bara 9 och jag har hela dagen framför mig. 
 
 
Älskar Odd Molly lakan HÄR
 
 
Jag funderar lite på veckan och vad jag ska visa på bloggen. Idag har jag bakat två olika recept, ett av dem kommer imorgon. Missa inte det för de tekakorna är så goda och blir så fina!! Att baka tar ofta 3-4 timmar så då kan man svara på mailen under tiden. Jag brukar kolla över mina konton, statistik, hur det går med sparande, svara på kommentrer, lägga ut på instagram osv
 
 
Sedan kan man äta lite yoghurt och nötter så man inte äter upp alla bakverk :)
 
 
Umgås med Findus också är väldigt trevligt, bästa arbetskamraten och dricka många koppar kaffe
 
På eftermiddagen brukar jag alltid kolla företagsmailen om det ska skickas bilder till mina agenter om de sålt något. När jag hämtar Elin i stan brukar jag hämta paket om det är något som ska fotas i veckan. Idag ska två paket hämtas. 
 
På kvällen sitter jag och gör inlägg till bloggen för då brukar familjen vilja softa, har jag mer mail så svarar jag på dem och planerar ännu mer hur veckan ska se ut och fixar bokföring som fakturor m.m Bilder som ska vara på bloggen fotas ofta på dagen så ingen fotografering på kvällarna om jag inte iväg på något kul. Imorgon ska jag iväg med Elin till sjukhuset m.m så då måste jag fixa allt det idag istället. Så kollar jag nyheter i olika butiker, inredning och kläder som jag kan tipsa er om och så hittar jag en massa snyggt som jag gärna vill ha. 
 
Ja lite så är min dag! Hoppas du haft en fin dag!
 
Kram Lotta
 
 
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Therese Ålstig

Tänker att det måste vara svårt att hela tiden måsta söka samarbeten och sponsorer eller vad man nu lever på

Hur lång tid tog det för dig att bygga upp en stor läsar grupp?

Svar: Jag vill vara min egen och inte tillhöra någon som styr mig så därför så väntar jag ofta på samarbeten som dyker upp. Jag sitter nästan aldrig och mailar runt men jag jag ska kanske börja med det lite mer. Det har tagit mig 10 år att få dessa besökare, men från början var det inte meningen att jobba med det här. Det bara blev så :) Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-01 // 17:02:10
URL: http://nouw.com/wallmobacken
Cecilia

Jättekul att läsa om hur dina dagar ser ut 😃 Här håller jag på att renovera vårt hus för fullt. Kul när det blir färdigt och fint.
Kram!

2018-03-02 // 07:24:07

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0