Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerAtt kunna gå vidare
Innehåller annonslänkar 
 
Fina lakan finns tex HÄR 
 
Jag har jobbat mycket med mina tankar sista tiden att kunna gå vidare, att släppa oro och längta efter framtid, leva i nuet och jag tycker det går bra. Det tar tid men samtidigt har jag lärt mig hur viktigt det är att vara här och nu. Jag behöver mer att göra, att sysselsätta mig när tröttheten är borta är det bästa som finns. Jag blir mer dålig och mår sämre psykiskt om jag blir stillasittande och passiv. Jag mår bra när jag har projekt , driv och det händer saker och den energin har jag nu igen. 
 
 
Älskar Lexington, finns tex tröja HÄR och byxor HÄR 
 
Mina fröer som jag beställde kom aldrig, det hände något med beställningen så nu ska jag sätta mig och beställa igen för nästa vecka sätter jag igång och ska så allt. Då blir det mycket att göra och jag älskar det. Det väntar också mer jobb framöver och jag håller på att se över att flytta bloggen till en annan portal osv. Jag ser fram emot vår och min energi är som förr. Det känns fint det, hoppas du mår bra. 
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Therese Ålstig

energi är bra, själv återhämtar jag mig från en olycka från förra veckan, hjärnskakning och whiplash skada. Konstaterad men förhoppningsvis övergående... =) kram

2018-03-15 // 17:05:56
URL: http://nouw.com/wallmobacken
Malin

Så tråkigt att fröerna kommit på villovägar. Hoppas de hittar rätt nu när du beställer igen. Så spännande med ny portal! Nyfiken på vad du funderar på :) Ha en fortsatt bra torsdag!
Kram

2018-03-15 // 17:15:11
URL: http://malinlorentzon.se
Sanna

Var kommer den fina hållaren till ljuset ifrån? 😍

Svar: Å den är gammal så det minns jag inte tyvärr. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-15 // 17:16:30
Lovisa

Men så fina sängkläder!!

2018-03-15 // 19:35:06
URL: http://inredningbycadla.se
Cecilia

Härligt att din energi är på väg tillbaka. Jag längtar tills det blir vår på riktigt så man kan börja pyssla i trädgården igen.
Kram!

2018-03-15 // 20:56:27
Katrin

Hög igenkänningsfaktor i det du skriver - härlig känsla när energin kommer tillbaka, när oron avtar och inte dominerar hela tiden. Ha en underbar helg:)

2018-03-15 // 21:45:03
Carin

Vilka fina lakan! Skönt att känna drivet komma tillbaka och att du vet hur du ska ta hand om ditt eget mående. Ser fram emot en massa trädgårdspyssel här i din mysiga blogg.

2018-03-15 // 21:48:14
URL: http://carrebarresblogg.se
ramona

Härligt när man känner att energin kommer tillbaka :) Det där med oro är inte lätt. Men det ska bli underbart att få sätta igång och odla en massa. Längtar efter att få spendera tiden ute med att gräva i jorden och fixa fint i trädgården. Det ger energi. Hoppas du får en skön fredag :)

2018-03-16 // 06:41:28
URL: http://nouw.com/ramonaboethius
Anna

Hej! Jag får inte länken att funka, har du möjlighet att kika? Påslakanet såg jättefint ut och skulle nog passa hos sonen. Ha en fin fredag, kram Anna

2018-03-16 // 17:57:56
URL: http://nouw.com/molban
Monica - Mamma & Fordonstekniker

Så härliga bilder och påslakanset :D! Oro är aldrig en bra eller trevlig känsla. Men skönt att läsa att energin kryper fram :). Och jag är precis som dig att så fort man sitter still så kryper det onda fram. Hoppas fröerna kommer fram så dom inte gror i någons brevlåda eller på postnord haha.

2018-03-17 // 08:55:59
URL: http://knott.blo.gg

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0