Att hålla ordning
 
En del har varit nyfikna på hur jag tänker omkring uppfostran osv och tex. rummen som barnen har. De får stöka ner i veckorna, men på söndagar innan de lägger sig ska det vara helt undanplockat och fint för sedan får vi hjälp med städningen på måndagar och då ska det vara lätt för dem att städa. 
 
 
Jag ska inte behöva tjata om det här för de vet att den reglen finns och att jag också ger dem frihet att kasta saker på golven. Sedan finns det dagar jag tjatar att snälla ta upp detta osv , hur svårt kan det vara. Saken är den att jag själv är duktig på att vända till men städar alltid efter mig när jag orkar. Vi kan låta disk och allt stå på kvällen och bryr oss inte, men vi vet ju också att jag är hemma dagen efter och kan plocka. Ungarna får också plocka in tvätten själva men jag tvättar och viker. 
 
Vi har nog väldigt städat mot många familjer och barnen får hålla ordning på sina rum själva, hur håller ni ordning hemma?
 
 
Kram Lotta
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Cissis_traning_resa

Jag är sjukpensionär så jag plockar och städar flera dagar i veckan. Men när jag orkar och känner för det. Men söndagar har vi som dag då både mannen & barnen med ska städa. Dom sina rum och mannen övervåningen.Annars sköter ja det mesta då ja ändå är hemma

2018-03-16 // 11:39:00
Sandra R

Jag körde igång städrutiner för snart två månader sedan för att inte bli galen. Man plockar undan efter sig på kvällen och lägger kläderna i tvätten eller där de ska vara.
Varje vecka har alla dessutom olika uppgifter som ska göras innan läggdags på söndagen. Funkar bra och jag slipper tjafsa.

2018-03-16 // 16:22:15
URL: http://rapsbagge.blogspot.se
Helena

Jah städar mest här inne, min man städar garaget 😃men hjälper mej att damma mattor och lyfta tunga grejer. Flickorna får städa sina rum själva och hålla ordning på sina grejer. Tvättar gör vi alla, men jag viker mest och flickorna får sätta in i sina skåp. Vår yngsta byter kläder OFTA och kan ha på 3 olika outfits innan hon bestämmer sig så i hennes rum kan hela golvet vara täckt av kläder😫 Jag stänger dörren dit när jag inte orkar se på det mera för städa får hon göra själv🤣 Däremot gillar hon att stryka kläder och skjortor så hon brukar göra det😍Jag är nöjd över vår fördelning och vårt hus är ett hus som det får levas i så allt behöver inte vara så tiip top jämt, fastän jag gillar ordning och reda. Trevlig helg❤️2018-03-16 // 18:08:32

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0