Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerAsic gel kayano min favoritsko
Annonslänk till Intersport
 
En fråga till er som springer, hur ofta byter du skor och kan man ha samma skor att gå i som man springer? Jag har ju ingen kunskap inom träning bara kör lite som jag tycker men blev tipsad om att prova Asic gel Kayano som jag är supernöjd med dem och är inne på mina 3:e par skor. Jag brukar köpa varannat år ungefär så till våren skulle jag så gärna vilja ha dessa HÄR. De är ju dyra, men värt pengarna när man väl springer. 
 
Just nu går det lite trögt med löpningen, så mycket snö ute, inte alls så mycket feeling och måste ofta peppa mig själv att komma ut. Längtar efter att springa min skogsrunda igen som jag gjorde 3 dagar i veckan ett tag. Hoppas verkligen jag tar mig i kragen i vår och springer massor för energin efter löpningen är den bästa glädjen i form av endorfiner. Älskart!
 
Kram Lotta


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande läggs i skräpposten och ipnummer blockeras direkt och sparas, så 2018 kommer inte några sådana kommentarer att publiceras på min blogg. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åskiter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas. Är det något annat du undrar över så får man istället gärna maila mig.


Malin

Får börja med att tacka för en himla fin och mysig blogg!
Längtar också till barmark så att jag kan börja springa igen, det har blivit en liten tradition för mig att springa några gånger i veckan så länge det är ljust och bar mark, nu längtar jag mer än någonsin just för känslan efteråt :)

2018-03-06 // 21:51:19
Anneli

Hej!
Asic Gel KAyano är i min mening de allra bästa springskorna genom tiderna. Jag köper nya varje år. Det är så skönt att ha hittat en modell som passar både foten, kroppen och aktiviteten. Dock inhandlar jag mina i USA på REA och ofta med en kupong på 40-60% på REA priset. Och så skrattar man hela vägen hem. Jag köpte två par sist förmindre än vad ett par kostar i Sverige. Så om man åker till USA ibland. Detta är en vara man skall handla där.

Kram och ha en fin dag!
Anneli

2018-03-07 // 06:10:23
URL: http://theswedishlakehouse.blogspot.se/
Elin

Hej!

Kayano är en toppenbra sko med mycket dämpning och klarar låånga distanser.
Generellt räcker en löparsko ca 200 mil, så det är både inkluderat promenad och löpning. Därför brukar jag ha ett par skor till löpning och ett par skor till promenad, just för att inte behöva slita på skorna (och köpa lika ofta :-)). Om man inte använder skorna så mycket kan gel-skor (dvs skor med geldämpning, ex Kayano) torka tillslut. Därför brukar jag använda Kayano till löpning och ett par "enklare" nättare löparskor till promenad.

Ha en fin dag!

Svar: Å tack för info, toppenbra! Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-07 // 10:45:41
URL: http://sjukontinenter.blogg
Frida

Hej!
Tack för en fantastisk blogg! Jag springer en hel del och brukar använda mina löparskor (favoriten är Asics gel cumulus) i 100-150 mil. Brukar inte märka någon försämring av stötdämpning men väl på slitaget invändigt. Mina skor slits alltid invändigt i hälkappan och jag byter då för att undvika skavsår.
Lycka till med träningen!

2018-03-08 // 16:51:17
sanna

Hej jag springer inte men går bara i löparskor då jag har diskbråk och när jag var och provade ut så sa han i butiken att löparskor funkar lika bra som att promenera. Kan inte gå i något annat en löparskor och de finns ju så mycket snyggt nu.. kram

2018-03-15 // 23:17:02

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Recept

Orangeri & Köksträdgård

Inredning

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sommarstuga
Sovrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0