Poolmöbler
Innehåller annonslänkar 
 
Igår fota jag i starkt solljus, det ska man egentligen inte göra för bilderna blir inte så bra men hit till bloggen behöver det inte vara så skitnoga eller ? 🙂 Vet ni, ni är så fina läsare, jag älskar att få förgylla er stund här och ni är bara bäst! Det har varit tufft i perioder att blogga men numera finns det bara snälla människor här inne och ni förgyller mina dagar. Stor kram till er.
 

Möbler HÄR  och vita stolar HÄR,  andra snygga möbler finns Ellos HÄR, Soffa Direkt  HÄR
 
Tack för ni gav mig råd om pergola HÄR  eller mer omklädninghörna och bänkar som tex. den  HÄR för nu har jag bestämt mig för både och. Vi har plats för en pergola och den blir troligtvis över dessa bambumöbler som ser du på bilden. Jag har svårt att sitta där nere när det blir för varmt så jag måste ha någon typ av tak. Pergola som man kan skruva ner i altandäcket blir perfekt. 
 
 
Min kära man är bäst på att snickra och måla osv och han jobbar ofta extra var 3:e vecka och så ska han resa till Ryssland och allt annat som bröllop och svärmors fest som vi varit på osv så vi har ingen tid att göra klart här nu. Har vi bara tid så är vi supersnabba med att bli klara och dra igång saker , men det måste finnas både pengar och tid när man har projekt och det är inte alltid så lätt att få allt på en gång. 
 
Men det underbara är i projekt att vi älskar båda två att drömma om vad vi ska göra i framtiden och  förverkliga det vi vill och vi tycker båda om att planera, spara osv. Som par gör det oss tighta och vikänsla. Jag försöker också ta hjälp till saker så inte Kalle behöver göra lika mycket, men vissa saker vill vi göra själva för det blir för dyrt och för vi tycker det är kul. För en del kan det stressa att alltid ha saker igång, men för oss är det ett sätt att umgås, att göra något som vi tycker om osv men det får bli när tiden finns. För vet ni, min Kalle han säger varje dag att han älskar mig fast jag är lite tokig 🙂
 
 
Flamingo HÄR finns många fina badleksaker nu  ( med koden Fyra10 i kassan får 10% extra rabatt ) i guld finns hos Soffa direkt HÄR 
 
Nu ska jag plocka ordning lite här för idag ska jag iväg och fota bilder i Gamla Linköping och det ska bli så kul. Älskar den miljön, ska ta med mig min mamma så kan vi umgås lite också under tiden jag ska jobba. Min mamma mår bra igen efter sin operation och det är så skönt att se att hon är igång igen som vanligt och kan köra bil osv. 
 
Nu skriker min katt här på mat så nu ska jag avsluta, en kaffe till också så är jag igång.
 
Kram Lotta
 
💗 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Lovisa

Som vanligt härliga bilder! Blir nog perfekt med pergolan där 👍👌

2018-06-07 // 09:13:05
URL: http://www.inredningbycadla.se
Kajsa

Jag har köpt Hillerstorp och är mycket missnöjd med kvaliteten. Skruvar lossas av vinden och trillar ur. Tyget blir missfärgat av solen. Efter mycket om och men fick vi reklamera tyget, men det var mycket otrevlig personal hos Hillerstorp innan reklamationen var klar. Bara en liten parentes, så ni verkligen kollar upp kvaliteten!

Svar: Tack för info, har frågat en tjej på instagram som är jättenöjd . Bra att du fick hjälp. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-06-07 // 12:24:04
Viveka

Du har alltid så fina bilder, solsken eller inte spelar ingen roll😍 Du kan det där att när man går in på din sida så blir man oftast på gott humör eller väldigt berörd på nåt vis. Avstressande och humörhöjande är din blogg för mej åtminstone. Och vad härligt att höra hur fint ni kan samarbeta inom familjen, där skulle finnas för många att ta efter😉 Tack för en helt fantastisk upplevelse varje gång man öppnar din blogg.🌹🍀🌹

2018-06-07 // 12:36:42

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0