Mobil slide-in-meny demo | 13 Pixlar
headerNu kommer han hem
Innehåller annonslänkar och annonssamarbete med Campadre
 
Nu kommer han hem igen och jag kan skämma bort honom med lite frukost. En vecka borta på jobb har Kalle varit men nu ska han vara hemma igen och vi ska fira midsommar tillsammans. Jag har ganska stort behov av att vara själv så att han reser lite stör mig ingenting och det är inte speciellt ofta ändå, det är nästan bara skönt. Får man tycka det? Har man varit ihop så länge som vi och vet att han kommer hem så kan jag njuta av att vara ensam.
 
 
Nu ska jag kolla in den här fina lampan att hänga i taket i hallen, var inte den fin? Från Indiska HÄR, det var länge sedan jag var i stan nu och kikade så det kan bli en tur snart. Fast i stan har de inte allt som de har på nätet. Den här var superfin tycker jag. Behöver två lampor till köksfönster och hallfönster ocså men inte dessa då. 
 
 
 
Jag har börjat spara saker till min sommarstuga, ja men du har ingen än?....nej jag vet. Men till nästa sommar kan det kanske bli en 😊Jag lägger undan saker i alla fall. En till brödrost Smeg fast en liten. 
 
Idag ska jag plocka ordning inne. Jag vänder till hur fort som helst och Elin ska ha fest i midsommar så bäst jag plockar ordning lite och så ska jag fixa mina naglar hos bästa Amanda. Igår jobbade jag sent med bilder så jag hann riktigt mycket jobb. 
 
 
 
 Nu ska jag ta tag i tvättstugan som håller på att svämma över av kläder
 
Kram Lotta
 
 💗
 


KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


therese Ålstig

Verkligen underbart med stuga. Jag har flyttat ut i sommarstugan nu när jag är ledig. Hela sommaren spenderar vi här. Men själva huset och gården är mera som ett hus skulle jag säga. Men då jag bor i Umeå och min kärlek i skellefteå skaffade vi en stuga i mitten. Små barn = ingen kan flytta. Alla lösningar är bra lösningar.

2018-06-20 // 11:22:42
URL: http://https://nouw.com/wallmobacken
Erika

Har skickat meddelande till dig på IG

2018-06-20 // 11:42:09
Anna-Karin Scheutz

Känner samma sak som du, det gör inget att sambon är bortrest i några dagar. Egen tid och tid att få längta, det är en skön känsla.
Ha en fortsatt fin kväll.
Kram

2018-06-20 // 17:40:49
Liselotte Johansson

Jag har också behov av att vara ensam ibland. Min man jobbar på ambulansen, oregelbundna tider, ibland nätter. Det tycker jag är skönt ibland och det skäms jag inte för.

2018-06-20 // 19:28:52
URL: http://bylijo.blogg.se
Nanna

Åh stuga! Det drömmer jag också om. Men jag tror nog jag vill ha det du har i din vanliga villa i stugan. Liksom avskilt och lantligt och bad i nån form.
Hur vill du ha din stuga?
Du behöver inte svara såklart. Men jag blir ju nyfiken för jag tänker ju att du har ”allt”.

Svar: Sjötomt och egen brygga, gärna en båt är drömmen. I tex Sommen, Rängen osv nära oss. Stugan är inte så viktig för mig utan sjötomt är viktigast 😄 Den dagen vi säljer huset eller inte har höns kan det bli havet. kram Lotta
Fyra årstider

2018-06-21 // 19:48:53

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

VÄLKOMMEN!Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård

Tankar om livet

Orangeri & Köksträdgård

Kök

Årstider

HälsaAllmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0