Ja man måste spara först
 
 
Ni som följt mig på instastory har sett att jag fick en ide att flytta dessa möbler till uterummet. Men så blev det inte sedan, nej det blev inte bra så istället har dessa som var utanför spabadet få flytta till altanen vid uterummet. 
 
 
Möbler Tine k HÄR, kuddar HÄR 
 
Vid spabadet sitter vi knappt längre för vi går ner till poolen och sätter oss nu när det är fint där, så det får bli några plaststolar från Ikea istället vid spabadet som inte kräver dynor. Dynor är jäkla påhitt 🙂 Vart ska man ha alla dynor och detta kåkande ut och in. Så stolar utan dynor tycker jag låter bra , det ska jag leta efter. 
 
 
Det här blev ju fint i alla fall och jag har återanvänt dynor från Ikeahörnsoffan som jag tagit bort i uterummet. Jag har ofta tänkar på förändringar hur det kan bli bättre hemma och det ändras hela tiden och i uterummet hamnar alla möbler innan de blir för gamla. Så på sikt blir det lite omgjort lite överallt. Planket nere vid poolen ska byggas men det kan jag inte göra, inte poolhuset heller så jag satsar lite på andra förändringar så länge och köket ska målas men det kan inte heller göra så jag försöker spara till en målare som kan göra allt så Kalle slipper fixa det i höst. Pergola var ingen ide att köpa förrän planket är klart så jag väntar. 
 
 
Ja man måste spara först för att kunna förändra och köpa, så det är vad jag pysslar mest med. Försöker spara mycket pengar så att vi på sikt kan slutföra det vi vill här hemma, så blir det lite i taget mellan upplevelserna. 
 
Kram Lotta
 
💗
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Sandra

Åh vad ni har det fint hemma hos er. Jag håller helt med dig, att flytta om sin möbler lite då och då gör att de känns nya och roliga när de får stå på ett nytt ställe :)

/Sandra htt://kojatillslott.se

2018-06-18 // 16:24:34
URL: http://kojatillslott.se
Åsa Aabakken

Jag flyttar inte så mycket. Jobbar full tid som mjukvaruingenjör så även om jag är jätteintresserad av inredning så räcker inte orken till. Men jag tycker det är roligt att följa med när du flyttar runt dina möbler. Jag gillar ditt tänk med att återanvända möbler, jag blir lite trött på bloggar som har produktplaceringar hela tiden. Jag gillar verkligen din blogg. ♥️

2018-06-18 // 21:16:49
URL: http://www.asasblogg.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Orangeri & Köksträdgård


Kök


Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stuga - badrum
Stuga - inspiration
Stuga - sovrum
Stuga - vardagsrum
Stugan - köket
Stugan - utemiljö
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0